Batalla legal

Amber Heard demana anul·lar la sentència del seu judici amb Johnny Depp

L’actriu demana a través dels seus advocats la celebració d’un nou procés judicial – L’apel·lació es basa en la premissa que els danys reconeguts a Depp van ser excessius

Amber Heard demana anul·lar la sentència del seu judici amb Johnny Depp

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

Els advocats de l’actriu Amber Heard han demanat a la justícia nord-americana que anul·li la sentència que se li va imposar en el judici per difamació del seu exmarit Johnny Depp i que ordeni la celebració d’un nou procés, informen mitjans locals.

Segons l’apel·lació presentada per l’equip legal de l’actriu davant el jutjat de Fairfax, a Virgínia, el passat 1 juliol, els advocats de l’actriu afirmen que els danys reconeguts a Depp per la publicació d’un article en què Heard deia, sense citar el seu exmarit, haver sigut objecte de violència sexual van ser excessius i no estaven recolzats per les proves del judici.

També acusen el protagonista de Pirates del Carib de no haver complert els requisits legals per demostrar que hi va haver voluntat maliciosa real, ja que les proves recolzaven la creença de Heard que va ser una «víctima d’abús en mans del Sr. Depp».

Les dues estrelles de Hollywood van ser declarades responsables de difamació entre ells en el judici celebrat el mes passat, però el jurat va atorgar una indemnització de 10,3 milions de dòlars en danys a Depp i només de 2 milions a Heard.

Els advocats de Heard també afirmen que Depp i el seu equip no van poder demostrar que hagués patit danys financers o de reputació real com a resultat de l’article d’opinió que va escriure Heard al diari ‘The Washington Post’, que va ser la base sobre la qual es va sostenir el cas.

A més, l’equip legal afirma que hi va haver errors en la informació sobre algun dels membres del jurat que van actuar en la vista.

El membre número 15 del jurat aparentment va néixer el 1970, no el 1945, assenyalen els seus advocats, que qüestionen si el jurat va ser degudament investigat o qualificat per actuar com a tal.

La sentència emesa per unanimitat del jurat l’1 de juliol sosté que tres frases escrites per Heard al seu article d’opinió publicat el 2018 pel diari ‘The Washington Post’ el difamaven, tot i que també l’actor va difamar en una ocasió la seva exdona.

El jurat d’un dels judicis més mediàtics del país els últims anys, després de tres dies de deliberacions, va considerar que aquestes tres afirmacions eren falses i van ser escrites amb l’objectiu de difamar el famós actor, malgrat que la columna no esmentava en cap moment el nom de Depp.

L’actor demanava a la seva exparella 50 milions de dòlars per danys i perjudicis, tot i que finalment l’actriu n’haurà de pagar 10.350.000 d’indemnització.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Heard va respondre amb una contrademanda en què al·legava que l’actor havia impulsat una campanya de difamació en contra seu i li reclamava 100 milions.

Sobre la contrademanda, el jurat va considerar que Depp va difamar en una ocasió l’actriu i Depp haurà de pagar-li 2 milions de dòlars com a compensació.

Temes:

Amber Heard