A ‘¡Hola!’

Kira Miró i Salva Reina, el petó que confirma la nova parella del cine espanyol

Els actors han sigut fotografiats a Madrid, després del seu pas pel Festival de Màlaga, on van evitar posar junts

Kira Miró i Salva Reina, el petó que confirma la nova parella del cine espanyol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova parella del cine espanyol es diuen Kira Miró i Salva Reina. La seva relació ha passat de la pantalla a la vida real, segons explica aquesta setmana la revista ‘¡Hola!’. Després de rodar junts, l’estiu passat, la comèdia ‘Todos lo hacen’, Miró i Reina han tornat a coincidir a ‘Vienes y voy’. La cinta s’acaba de presentar al Festival de Màlaga i, tot i que els dos actors van viatjar a la ciutat andalusa de la Costa del Sol, van evitar posar junts a l’alfombra vermella o a les festes organitzades pel certamen.

Ja a Madrid, Kira i Salva van acudir junts a un centre de massatges i, a la sortida, van ser fotografiats en actitud molt carinyosa. Fins i tot es van fer un romàntic petó, i a Kira no li va importar que Salva portés la mascareta posada.

Ex del líder de Macaco

Notícies relacionades

A l’actriu canària, que el 2016 va trencar amb el cantant de Macaco, després de 10 anys de relació, l’última parella que se li va conèixer va ser Samuel Castillo, fisioterapeuta del Reial Madrid de bàsquet, amb el qual va mantenir una relació de tres anys, i al qual, l’estiu passat, es va relacionar amb Eugenia Osborne.

Per la seva banda, l’actor i humorista malagueny Reina tenia una relació amb la també actriu Mara Guil, coneguda per la seva participació a ‘El buen patrón’.