Als 25 anys

Hailey Baldwin es recupera a casa després de patir un ictus

  • La dona de Justin Bieber ha estat uns dies ingressada a l’hospital després de patir «un coàgul de sang al cervell»

Hailey Baldwin es recupera a casa després de patir un ictus
1
Es llegeix en minuts

Hailey Baldwin ha revelat que ha estat uns dies hospitalitzada després de patir un ictus.

Aquest dilluns, la model, de 25 anys, ja es troba a casa després de rebre l’alta hospitalària després d’haver estat ingressada en un centre de Palms Springs a conseqüència de patir un coàgul al cervell. 

La filla de l’actor Stephen Baldwin i neboda de Kim Bassinger i Alec Baldwin ha relatat que les alarmes van saltar al començar a trobar-se malament mentre estava a casa seva al costat del seu marit, Justin Bieber. «Dijous al matí, estava asseguda esmorzant amb el meu marit quan vaig començar a tenir símptomes similars als d’un vessament cerebral i em van portar a l’hospital», ha escrit en el seu compte d’Instagram.

«Van descobrir que havia patit un coàgul de sang petit al cervell, cosa que va provocar una breu falta d’oxigen, però el meu cos l’havia superat per si sol i em vaig recuperar per complet en unes quantes hores», ha compartit la model.

Ella mateixa ha confessat que aquest episodi ha sigut un dels més aterridors pels quals ha passat.

Notícies relacionades

Ara que ja es troba al seu domicili recuperant-se, ha donat les gràcies a l’equip mèdic que l’ha atès: «Estic molt agraïda a tots els increïbles metges i infermeres que em van cuidar», ha escrit.

La jove ha enviat també un missatge de carinyo als seus seguidors, per tots els comentaris d’ànim que ha rebut durant aquests dies: «Gràcies a tots els que s’han acostat amb bons desitjos i preocupació, i per tot el recolzament i l’amor», conclou.

Temes:

Justin Bieber