El castell de la discòrdia

Brad Pitt presenta una nova demanda contra Angelina Jolie

  • L’actor ha denunciat la seva exdona per vendre sense el seu consentiment la seva participació a la finca francesa Château Miraval

Brad Pitt presenta una nova demanda contra Angelina Jolie
1
Es llegeix en minuts

Després de mesos de silenci en el mediàtic procés de divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie, sembla que la batalla judicial reprèn amb força.

Ara, la causa de la nova baralla de l’exparella és la mansió que tenen a la Provença francesa, el Château Miraval, una finca valorada en 140 milions d’euros, segons informa ‘Page Six’.

 L’intèrpret ha presentat una demanda contra la seva exdona per la venda de la seva part del Château Miraval, a França. De fet, el protagonista de ‘Seven’ ha al·legat que tots dos van acordar que cap d’ells vendria la seva part del castell francès sense el consentiment de l’altra part.

Però l’estrella de ‘Fight Club’ afirma en la demanda que, si bé la vinya es va convertir en «la passió de Pitt», Jolie va vendre la seva part a l’empresari rus Yuri Shefler sense el seu permís.

Prèviament l’actriu ja havia acusat el seu exmarit de bloquejar la venda de les vinyes i després d’interposar una demanda va aconseguir que un jutge retirés l’ordre temporal que evitava que una de les parts pogués prendre decisions financeres sobre les seves propietats durant el procés de divorci.

La finca Miraval es troba al poble de Correns, a la regió de Provença-Alps-Costa Blava, al sud-est de França. La residència de 35 habitacions està envoltada d’exuberants jardins amb una fossa, fonts, aqüeductes, un estany, una capella i una vinya en què Pitt diu haver invertit una gran quantitat de diners.

Notícies relacionades

Jolie, de 46 anys, i Pitt, de 58, van comprar la mansió el 2008 per 28,4 milions, es van casar allà el 2014 i fins i tot havien planejat anar-se’n a viure amb els seus fills i construir un negoci familiar de vins.

I tot i que el seu complicat divorci ha finalitzat, la parella encara està involucrada en batalles judicials per la custòdia dels fills i els seus considerables actius.