Acusat de «comportament perillós»

Alec Baldwin, demandat per homicidi imprudent

  • L’actor s’enfronta a l’acusació al costat juntament amb els responsables de seguretat en el set de rodatge, segons ha assenyalat el lletrat del vidu i fill de la directora de fotografia morta

Alec Baldwin, demandat per homicidi imprudent
1
Es llegeix en minuts

Matthew Hutchins, el marit de la directora de fotografia, Halyna Hutchins, que va morir durant el rodatge del film ‘Rust’, ha presentat una demanda formal contra Alec Baldwin i altres responsables de seguretat en el set de rodatge», segons ha assenyalat l’advocat de la família, Brian Panish, en una conferència de premsa celebrada a Los Angeles.

Durant la filmació esmentada, l’actor va matar de forma accidental la directora de fotografia Halyna Hutchins, després de disparar una pistola que suposadament era de fogueig. La víctima va morir després de rebre l’impacte de la bala, mentre que el director Joel Souza va resultar ferit.

Després del succés, Baldwin va declarar que estava segur que l’arma no estava carregada i que no va prémer el gallet. Mentre ell i la directora de fotografia assajaven diferents angles amb la càmera, l’intèrpret afirma que el revòlver es va disparar sol. «Ella era al costat de la càmera. La càmera era aquí. Ella m’estava donant instruccions sobre com volia l’angle d’imatge de l’escena i jo vaig treure l’arma», va asseverar.

Aquesta nova demanda ha sigut presentada al comtat de Santa Fe, Nou Mèxic, per part del vidu i el seu fill, de 9 anys, ha assenyalat el lletrat. Acusen Baldwin de «comportament perillós» i exigeixen una indemnització «substancial», segons informa ‘The New York Times’.

Aquesta no és l’única denúncia que s’ha interposat contra l’actor i els responsables del rodatge. La supervisora del guió de la pel·lícula, Mamie Mitchell, i el cap d’il·luminació, Serge Svetnoy, van demandar el novembre passat l’artista per negligència, així com altres membres de la producció per posar en risc la seguretat de l’equip.

Notícies relacionades

Hores després que es conegués aquesta demanda, Baldwin va compartir un missatge de tranquil·litat: «Tot anirà bé».

L’incident continua sent investigat per les autoritats locals. De moment no s’han presentat càrrecs penals ni contra l’actor ni contra cap membre de l’equip del malaguanyat film.

Temes:

Alec Baldwin