Escàndol reial

Ainhoa Armentia demana a la premsa que respecti la intimitat de la seva família

  • Lluny de l’aclaparament que va mostrar en els primers dies, l’amiga especial de l’exduc de Palma es mostra cada vegada amb més aplom davant els mitjans de comunicació

Ainhoa Armentia demana a la premsa que respecti la intimitat de la seva família

EUROPA PRESS / RAÚL TERREL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ainhoa Armentia s’ha convertit, sens dubte, en la gran protagonista del moment. La seva relació amb Iñaki Urdangarín l’ha situat a l’ull de l’huracà mediàtic i, lluny de l’aclaparament que va mostrar en els primers dies, l’amiga especial de l’exduc de Palma es mostra cada vegada amb més aplom davant els mitjans de comunicació que segueixen cada un dels seus passos.

Després d’un cap de setmana complicat en què, segons apunten diverses fonts, Ainhoa hauria abandonat el domicili conjugal –on residia fins ara amb el seu marit, el Manuel, i els seus dos fills adolescents– per instal·lar-se temporalment a la casa dels seus pares, la vitoriana ha tornat al seu lloc de treball i ho ha fet amb una important petició als reporters.

«Bon dia. Us demano sisplau que respecteu la intimitat de la meva família, ¿eh? Gràcies, bon dia», ha pregat Ainhoa amb aplom, molesta perquè diferents mitjans de comunicació hagin indagat sobre la identitat dels seus pares i el lloc en què viuen i estiguin intentant obtenir les seves primeres reaccions sobre la relació que la seva filla manté amb Iñaki Urdangarín.

Notícies relacionades

Una amistat especial que hauria agafat per sorpresa tant la família d’Ainhoa com el seu marit, amb qui continuava convivint i amb qui, malgrat que presumptament estava en via de separació, va fer un viatge a París aquest Nadal.

Una relació sobre la qual Ainhoa continua sense dir res, tot i que res queda de l’aclaparament i la sorpresa dels primers dies, ja que aquest dilluns l’hem vist arribar a la feina d’allò més tranquil·la malgrat els titulars que la seva vida privada ha protagonitzat en els últims dies.