En via de recuperació

Ortega Cano rep l’alta hospitalària

  • El destre, de 68 anys, ha reaparegut aquest dilluns passejant pels carrers de Madrid al costat de la seva germana

Ortega Cano rep l’alta hospitalària
1
Es llegeix en minuts

Després de ser ingressat d’urgència a causa d’una obstrucció intestinal, José Ortega Cano va rebre l’alta hospitalària aquest dissabte i ja es troba a casa seva al costat de la família.

Notícies relacionades

La seva dona Ana María Aldón va anar a recollir-lo dissabte a l’hospital i a les seves xarxes socials va agrair l’interès que han mostrat els fans del torero. «Vull donar-vos les gràcies perquè m’esteu preguntant molt com està el José. Tan sols dir-vos que no hi ha cap gravetat. Està tot en ordre i estem esperant a sortir aviat d’aquí», va escriure i va matisar: «No hi ha dolor i no hi ha gravetat».

Segons publica la revista ‘Setmana’, el destre, de 68 anys, ha reaparegut molt recuperat aquest dilluns passejant al costat de la seva germana pel centre de Madrid. El setmanari ha afirmat que Ortega ha acudit al banc i s’ha reunit amb la seva família, hàbits que demostren que està molt recuperat. Amb mascareta i molt abrigat a causa de les baixes temperatures de la capital, el murcià ha insistit que ja es troba «fenomenal».