Acusada d’un delicte d’«assetjament»

El príncep Andreu pateix una agressió a prop de Windsor

  • La dona responsable dels fets va perseguir el vehicle i va colpejar diverses vegades la finestra fins que els agents de seguretat van aconseguir retenir-la

El príncep Andreu pateix una agressió a prop de Windsor
1
Es llegeix en minuts

Sembla que la família reial britànica no passa pel seu millor moment. Després de conèixer-se que Isabel II ha hagut de cancel·lar el seu tradicional dinar prenadalenc a conseqüència dels estralls que la variant òmicron està ocasionant, la reina d’Anglaterra ha d’afrontar el més gran dels escàndols després que una de les víctimes de Jeffrey Epsteinaacusés el seu fill, el príncep Andreu, d’haver abusat sexualment d’ella.

Ara el príncep ha tornat a ser notícia, però per motius molt diferents. Pel que sembla, Andreu de York ha patit una agressió mentre accedia amb cotxe als terrenys del castell de Windsor. La dona responsable dels fets va perseguir el vehicle i va colpejar diverses vegades la finestra fins que els agents de seguretat van aconseguir retenir-la.

Les autoritats van detenir la dona, acusada d’un delicte d’«assetjament». No obstant, de moment, no se sap amb certesa si l’agressió està relacionada amb les acusacions que s’han dit sobre l’exmarit de Sara Fergusson.

Notícies relacionades

De fet, fa uns dies que es va fer públic que Virginia Giuffre, la víctima de Jeffrey Epstein que també acusa el fill d’Isabel II, hauria arribat a un acord amb el productor multimilionari l’any 2008 per protegir el duc de York, un tracte que ara hauria trencat.

El portaveu de la policia de Thames Valley, el comtat londinenc en el qual es troba el Palau de Buckingham, va assegurar que aquest diumenge «es va trucar a la policia al voltant de les 10 del matí demanant auxili».