Jamie Spears va rebre una gran suma de diners abans de posar Britney sota tutela

  • Un nou informe que publica ‘The New York Times’ revela que el pare de Britney Spears, amb problemes de liquiditat, va rebre un préstec de 40.000 dòlars només uns dies abans de posar-la sota tutela el 2008

Jamie Spears va rebre una gran suma de diners abans de posar Britney sota tutela
2
Es llegeix en minuts

El pare de Britney Spears, amb problemes de liquiditat, va rebre un préstec de 40.000 dòlars (35.486,40 euros) només uns dies abans de posar-la sota tutela el 2008, ha revelat un nou informe.

Segons publica ‘The New York Times’, Jamie Spears va obtenir els diners de l’empresa de l’assetjat gerent de negocis Lou Taylor, Tri Star Sports & Entertainment Group, en el moment en què la seva filla, estrella del pop, va ser hospitalitzada en un ingrés psiquiàtric involuntari.

Dies després d’obtenir el préstec, mentre Britney encara estava a l’hospital, Jamie va sol·licitar a un tribunal de Califòrnia que prengués el control del patrimoni i els assumptes personals de la cantant, argumentant que ella era vulnerable i lluitava amb la seva salut mental i que hauria de rebre un pagament per ajudar-la.

Un jutge va aprovar immediatament la sol·licitud de Jamie i el patriarca va contractar Tri Star com a administrador de la propietat de Britney l’any següent. No obstant, no és clar per a què va utilitzar el préstec Jamie, que anteriorment es va declarar en fallida.

«Em va preguntar on és la lleialtat», va dir a l’esmentat diari el president de l’Associació Nacional de Tutela, Anthony Palmieri. «Fa pudor de conflicte d’interessos», va afegir Palmieri.

Per la seva banda, l’advocat de Taylor, Charles Harder, va dir en un comunicat que Jamie finalment «va pagar» el «petit préstec», que Harder va insistir que «no va afectar el treball de Tri Star en anys posteriors».

L’últim informe que publica ‘The New York Times’ planteja preguntes sobre com Jamie, ara de 69 anys, i Taylor, de 56, es van beneficiar econòmicament de la tutela de Britney.

La publicació assenyala també que Jamie va rebre un estimat de 6 milions durant 13 anys, mentre que Tri Star va recaptar el 5% dels «ingressos bruts per entreteniment ajustats» de Britney, l’amplitud del qual Harder es va negar a explicar.

Tot i que la tutela de la cantant, de 40 anys, es va acabar al novembre, el seu advocat, Mathew Rosengart, ha continuat lluitant per obtenir respostes de Jamie i Taylor sobre per què el patrimoni net actual del seu client que és de només 60 milions quan ella ha continuat guanyant diners amb xecs de pagament per la seva música, concerts i aparicions en televisió.

Notícies relacionades

D’altra banda, Rosengart, va dir als periodistes al sortir d’un jutjat de Los Angeles a principis d’aquest mes que Jamie «no es va presentar» a dues declaracions programades. «No hauria de ser necessari, però si continua evadint la seva deposició, presentarem una moció per obligar», va dir.

El lletrat també va citar Taylor i el seu soci de Tri Star, Robin Greenhill, que van negar un informe anterior del ‘Times’ que van ajudar Jamie a punxar en secret el telèfon de Britney.