Després d’11 anys casats

Christian Gálvez i Almudena Cid se separen

  • Segons ‘¡Hola!,’ la ruptura es va portar a terme el mes de novembre passat i en la seva decisió no hi ha hagut terceres persones

Christian Gálvez i Almudena Cid se separen
1
Es llegeix en minuts

Christian Gálvez i Almudena Cid han decidit trencar la seva relació després d’11 anys de matrimoni. Una notícia sorprenent, ja que el presentador i la gimnasta, de 41 anys, formaven una de les parelles més sòlides del nostre país.

Segons la revista ’¡Hola!,’ la ruptura es va portar a terme el mes de novembre passat i en la seva decisió no hi ha hagut terceres persones. Fins al moment, ni Gálvez ni Cid s’han pronunciat públicament sobre la seva inesperada separació.

La popular parella es va conèixer fa 15 anys al plató de ‘Pasapalabra’, el concurs de televisió que ell presentava i en el qual l’exolímpica va assistir com a convidada. El cert és que ràpidament es van enamorar i van fer pública la seva relació.

Notícies relacionades

El 7 d’agost del 2010, la parella va contraure matrimoni civil a Madrid i un any abans ja s’havia promès a París. De fet, l’estiu passat van celebrar els seus 11 anys de casats.

«Fa just un any acabàvem de complir 40 tots dos, i 10 anys de casats. Érem a casa sense poder disfrutar del que més estimàvem: la nostra feina. En el dia d’avui en tenim 41, en portem 11 i estem tots dos fent allò que no vam poder: treballar, sentir-nos útils i ser feliços. I el més important, en els bons i mals moments hem estat junts. Aprenent, somrient, creixent. T’estimo», va escriure llavors Gálvez al costat d’una romàntica foto en la qual se’l veia fent un petó a la seva dona, que també va compartir la mateixa imatge amb unes tendres paraules cap al seu marit: «Els Jocs Olímpics de Tòquio. Sento que estic més en ell que en nosaltres i que desconnectar m’ha semblat impossible. T’estimo. Gràcies per adaptar-te a aquests horaris tan difícils i per no voler que passés aquest dia sense tenir-nos a prop», va escriure.