A Nova York

Jennifer Lawrence, fotografiada per primer cop embarassada a l’alfombra vermella

  • Després d’uns quants anys allunyada dels focus, l’actriu ha reaparegut en l’estrena del seu nou film ‘No mires arriba’, que protagonitza amb DiCaprio

Jennifer Lawrence, fotografiada per primer cop embarassada a l’alfombra vermella
1
Es llegeix en minuts

Jennifer Lawrence, que està esperant el primer fill amb el seu marit Cooke Maroney, va enlluernar aquest diumenge en l’estrena del seu nou film ‘No mires arriba’, en què comparteix cartell amb Leonardo DiCaprio, Meryl Streep i Jonah Hill.

Feia més de dos anys que l’actriu, guanyadora de l’Oscar per ‘La part positiva de les coses’, no estrenava pel·lícula, ni trepitjava una alfombra vermella.

De fet, l’última vegada que ho va fer va ser el juny del 2019, en l’estrena d’‘X-Men: Fénix Oscura’, cinta que coprotagonitzava.

Ara ha reaparegut radiant davant les càmeres i ho ha fet embarassadíssima i al costat de DiCaprio, el coprotagonista de ‘No mires arriba’, film que s’estrena a Netflix el 24 de desembre.

Per a la seva tornada triomfal a l’alfombra vermella, l’artista, de 31 anys, ha triat un disseny daurat de Dior, firma de què és la imatge, amb serrells i una capa prisada, que ha combinat amb unes joies de Tiffany & Co.

Notícies relacionades

Sota la direcció del cineasta Adam McKay, Lawrence i DiCaprio interpreten un parell d’astrònoms que fan una gira mediàtica per alertar la humanitat d’un cometa que s’acosta i destruirà la Terra.

Va ser el setembre passat quan va saltar la notícia de l’embaràs de l’actriu, que manté una discreta relació amb el galerista Cooke Maroney, amb qui es va casar l’octubre del 2019 en una mansió de Rhode Island.