Cristina Pedroche celebra els 33 anys amb nous reptes professionals

La presentadora deixa enrere un any dur en la seva vida en què va perdre la seva àvia en ple confinament

Cristina Pedroche celebra els 33 anys amb nous reptes professionals

ARCHIVO

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Fa més de deu anys que va saltar a la fama com la intrèpida i espontània reportera que arribava a ‘Sé lo que hicisteis’ amb la complicada missió de substituir Pilar Rubio. I vaja si ho va aconseguir. Des d’aleshores, Cristina Pedroche ha continuat, ininterrompudament, animant les tardes des de la petita pantalla, a més de debutar com a presentadora, actriu i model. I avui, ja que compleix 33 anys.

Un aniversari que, malgrat no ser el millor dels moments, Cristina Pedroche estava desitjant que arribés. I és que amb els 33 dona per finalitzat el que ha sigut l’any més complicat de la seva vida. 365 dies plens de notícies bones, però també de moments durs i molt difícils, que la presentadora ha afrontat amb l’optimisme i la força que la caracteritza.

A la balança de les coses bones, la seva apassionada relació amb Dabiz Muñoz. Fa tan sols cinc dies, la parella celebrava el seu cinquè aniversari de casament més enamorats que mai. La reportera s’ha convertit en el gran recolzament del cuiner, que a principis de l’any 2020 passava per quiròfan per operar-se d’una molesta lesió al maluc que li impedia fer vida normal –i córrer, que és la seva gran passió– i després de patir un aparatós incendi al seu famós restaurant pel qual va haver de tancar Diverxo a causa de la crisi del coronavirus.

Durs moments que, no obstant, el xef, amb l’ajuda de Pedroche, afronta amb optimisme i reinventant el concepte de la seva cuina amb el llançament d’El Goxo, que ofereix la seva innovadora cuina d’avantguarda a domicili per un preu d’allò més assequible.

Un xalet de tres plantes

Sense plans d’ampliar la família de moment, Cristina i Dabiz l’any passat deixaven el seu pis –en el qual van contraure matrimoni en xandall fa ja un lustre– per traslladar-se a un xalet de tres plantes, sis dormitoris, set banys i piscina, entre altres luxes, a l’exclusiva urbanització de La Finca, als afores de la capital. Un canvi que els ha portat no poques crítiques però que la reportera prefereix ignorar.

De fet, Cristina no pot estar més orgullosa de la seva parella, que, consolidat com un dels xefs més innovadors, carismàtics i talentosos del nostre país, Dabiz Muñoz ha sigut reconegut per la seva impressionant trajectòria a nivell internacional al ser elegit com el «millor cuiner del món» als premis The Best Chef Awards 2021 en una gala celebrada aquest dimecres a Amsterdam.

Notícies relacionades

Molt unida a la seva família, Pedroche patia la pèrdua de la seva àvia en ple confinament, motiu pel qual no va poder donar-li l’últim adeu i ni tan sols estar amb els seus pares en aquests durs moments. Uns mesos de tancament que van ser complicats, ja que Dabiz va passar –afortunadament amb símptomes lleus– la Covid.

Ara, tots aquells moments queden enrere amb els 32, i els 33 anys de Cristina Pedroche prometen fer parlar molt i molt. Els últims dies, la comunicadora s’ha convertit en notícia al confessar, preocupada, que dubtava si retransmetre les campanades aquest any a causa de la crisi en què estem immersos per la pandèmia del coronavirus.