Casori a Nova York

Cinc coses que has de saber de Jennifer Gates, la filla de Bill Gates que aquest dissabte es casa a la seva finca eqüestre

L’enllaç amb el genet d’ascendència egípcia Nayel Nassar reunirà la ‘crème de la crème’ planetària, inclosos els pares de la nòvia, Bill i Melinda, amb un divorci que es va tancar a l’agost

Cinc coses que has de saber de Jennifer Gates, la filla de Bill Gates que aquest dissabte es casa a la seva finca eqüestre
5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Jennifer Gates, la primogènita de Bill Gates i la seva ex, Melinda Ann French, de qui es va divorciar aquest any, es casa per fi aquest dissabte, 16 octubre, amb el seu promès, el genet egipci Nayel Nassar. El compromís de la parella, de 25 i 30 anys, respectivament, va arribar el gener passat durant un romàntic viatge d’esquí, però els plans de casament s’han anat ajornant per culpa de la pandèmia. Finalment, un dels enllaços de l’any als Estats Units tindrà lloc a la fabulosa finca i el criador de cavalls que els pares de la nòvia van regalar a la seva filla després que es gradués a la Universitat de Standford el 2018. Es tracta d’una hisenda impressionant de 50 hectàrees situada a North Salem, al comtat de Westchester de l’estat de Nova York, valorada en 16 milions de dòlars (13,78 milions d’euros) i coneguda amb el nom de Westchester County.

Notícies relacionades

El casament té el morbo afegit que reunirà l’antic matrimoni d’empresaris i filantrops Bill i Melinda, amb un divorci que es va tancar l’agost passat. A ella, de 57 anys, pilar fonamental en l’organització de l’enllaç, se l’ha vist aterrar amb el seu helicòpter a Nova York carregada amb molts vestits, i al fundador de Microsoft, de 65, se’l va poder veure la setmana passada seguint el torneig de tennis d’Indian Wells, a Califòrnia, assegut al costat d’Ann Winblad, la seva amiga de tota la vida i la nòvia amb qui va sortir abans de conèixer Melinda.

Segons explica ‘The New York Post’, en els últims dies el personal ha estat condicionant el recinte i els seus voltants per transformar la granja eqüestre en un recinte a l’altura de la filla dels famosos multimilionaris. S’han instal·lant carpes per als convidats, pavellons de vidre i una estructura circular on és previst que s’oficiï la cerimònia d’una de les hereves més famoses del planeta.

La primogènita

Jennifer Katharine va néixer el 26 d’abril de 1996. És la més gran de tres germans, Rory John, de 21, i Phoebe Adele, de 18 anys. Pèl-roja, d’ulls blaus i amb una cara plena de pigues, és qui s’assembla més a la seva mare. De petita va estudiar a la mateixa escola privada que el seu pare, la Lakeside High School, de Seattle.

Esforç versus capricis

Tot i que els seus pares han mirat d’inculcar en els seus fills el valor de l’esforç, motiu pel qual ni la Jennifer ni els seus germans van tenir telèfon mòbil fins als 14 anys, a la jove no li importa presumir a les xarxes socials d’una vida glamurosa en què no falten els creuers i passejos a cavall. La fortuna del seu pare, segons dades de ‘Forbes’ d’aquest any, és la cinquena més gran del món (129.600 milions de dòlars; gairebé 112.000 milions d’euros), però els seus fills no ho heretaran tot. Només una porció petita d’aquesta quantitat anirà a parar als seus descendents directes. En una conferència TED al Canadà, el 2014, Bill Gates va anunciar que la major part de la seva fortuna es destinaria a la Bill & Melinda Gates Foundation, la fundació privada més gran del món que lluita per erradicar malalties i altres problemes planetaris. Tres anys després, l’empresari va especificar que els seus fills heretaran 10 milions de dòlars cada un (8,2 milions d’euros).

Estudis

Jennifer no ha seguit els passos del seu pare en l’àmbit acadèmic, ja que el 2018 es va graduar en Biologia Humana a la Universitat de Stanford, i, després d’agafar-se un any sabàtic, actualment està fent Medicina a la prestigiosa Escola Mèdica Icahn de Mount Sinai, a Nova York. En una entrevista amb la revista ‘Sidelines’ va assegurar que va ser la seva pediatra de la infància qui la va inspirar per voler ser metge. Mentre cursa els seus estudis, la rica hereva viu en un apartament valorat en 5 milions de dòlars que li han comprat els seus pares a la Cinquena Avinguda.

Amazona consumada

Jennifer munta a cavall des dels 6 anys i és una amazona consumada. De tota la seva quadra, el favorit és ‘Alex’, un animal «superdolç, amb els peus a terra, tranquil, però també pots anar ràpid i tenir molta confiança, així que estic molt emocionada amb ell», va explicar a la revista ‘US Equestrian’ el novembre del 2017. La jove ha destacat en diferents competicions nacionals, en què s’ha enfrontat contra Eve Jobs i altres famosos genets de cognom famós, com les filles de Michael Bloomberg, Georgina, Bruce Springsteen, Jessica, i Steven Spielberg, Destry. A més té el seu propi equip hípic, els Paris Panthers.

El nòvio perfecte, genet i milionari

Nayel Nassar és també un prestigiós genet i va estudiar Administració i Economia a Stanford, on va coincidir amb Jennifer. Nascut a Chicago, és fill de la mateixa diàspora egípcia de què provenen famosos com l’actor Rami Malek. «Vaig créixer al Pròxim Orient. Tota la meva família és egípcia, tot i que tinc amics repartits per tot el món. Això m’ha donat una perspectiva diferent sobre les coses», ha explicat en algunes entrevistes. Va començar a muntar als 5 anys i a saltar, als 10. Es va educar a Kuwait, on els seus pares tenen una pròspera (i milionària) empresa d’arquitectura i disseny. Amb freqüència viatjava amb ells a Europa, on es va fer amb gent important dels esports i els negocis. Com a genet, Nasser es va classificar per a les Finals de la Copa del Món de Salt de la Federació Internacional d’Esports Eqüestres (FEI) el 2013, el 2014 i el 2017, i per als Jocs Eqüestres Mundials de la FEI el 2014. El seu nom és un dels habituals en el circuit internacional de Grand Prix. Ell i el seu cavall, ‘Llucifer V’, formen part d’Evergate Stables, el projecte eqüestre fundat per la seva xicota per promoure el futur de la indústria. Ell també té estable propi a Encinitas, al sud de la Califòrnia. A més dels cavalls, la parella disfruta compartint fotos dels seus viatges en els seus perfils d’Instagram (ell té 108.000 seguidors, i ella, 443.000): Mèxic, París, Espanya, el Regne Unit, Austràlia o Kuwait han sigut algunes de les seves últimes destinacions.