AGRES RECORDS

Nicole Kidman: «Vaig tardar molt temps a recuperar-me de la separació, va ser un xoc»

  • L’actriu ha concedit una entrevista per sincerar-se sobre el fracàs del seu matrimoni amb Tom Cruise

Nicole Kidman: «Vaig tardar molt temps a recuperar-me de la separació, va ser un xoc»
1
Es llegeix en minuts

Nicole Kidman ha concedit una entrevista a la revista ‘Harper’s Bazaar’ per parlar obertament de la dolorosa ruptura del seu matrimoni amb Tom Cruise. «Jo era jove. Això era el que podia oferir», ha revelat l’actriu que va estar casada amb el protagonista de ‘Missió impossible’ des de 1990 fins al 2001.

Una dècada després l’actor va al·legar «diferències irreconciliables». Va ser llavors quan Kidman va haver de superar una de les etapes més complexes de la seva vida.

«La nostra vida junts era perfecta. Vaig tardar molt temps a recuperar-me de la separació, va ser un xoc. Era una gran relació, però vam seguir el nostre curs. Estava realment dolguda», ha detallat

«Ara miro enrere i em dic: ‘¿Què?’. Mira Taylor Swift, vull dir ¿quants anys té? En té 26. Jo tenia dos fills als 27, i feia quatre anys que estava casada. Però això és el que volia», ha afegit sobre els seus dos fills adoptius amb l’intèrpret: Isabella i Connor, adoptats el 1993 i el 1995, respectivament.

Notícies relacionades

Anys després, la intèrpret de ‘Stoker’ va tornar a trobar l’amor amb el músic Keith Urban,amb qui es va casar el 2006 i són pares de dues filles: Sunday Rose, de 12 anys, i Faith Margaret, de 10.

«Potser ara soc una mica més trepidant, però sempre intento ser al més oberta possible. Prefereixo viure al món d’aquesta manera. De vegades soc cautelosa, i és veritat que m’han fet mal. Però, alhora, prefereixo tenir un enfocament càlid i pròxim en lloc d’estar tancada. El meu marit diu que quan em va conèixer em va dir: ‘¿Com està el teu cor? ‘. I jo vaig respondre: «Obert», acaba.

Temes:

Divorci