ESTRELLA ACTIVA

Britney Spears torna a Instagram després d’una breu absència

  • La cantant ha compartit un parell de selfies per enaltir el seu compromís amb Sam Asghari

Britney Spears torna a Instagram després d’una breu absència
1
Es llegeix en minuts

Britney Spears ja està de tornada a Instagram menys d’una setmana després d’anunciar que es prendria un «petit descans de les xarxes socials» per celebrar el seu compromís amb Sam Asghari.

 La cantant de ‘Toxic’ va compartir un parell de selfies (un en blanc i negre i un altre en color) que va fer a Palm Springs durant un viatge de cap de setmana poc més d’una setmana després d’haver-se compromès amb el seu nòvio.

Spears, que llueix uns cabells més curt amb metxes vermelles en el vídeo del seu anunci de compromís, també va explicar el seu canvi de ‘look’. No obstant, l’estrella del pop va ser retratada recentment per un ‘paparazzi’ encara lluint la seva mitja melena rossa i vermella.

De fet, el ‘Daily Mail’ ha publicat unes fotos de Spears i Asghari, de 27 anys, fent un tomb junts al seu automòbil a Los Angeles. L’esmentat mitjà va incloure una sèrie d’imatges d’Asghari aquest dissabte sortint de l’Elit MMA Gym de Bas Rutten a Westlake Village, on l’artistava afirmar que ella i el seu nou promès havien passat un feliç cap de setmana.

Notícies relacionades

D’altra banda, els representants de Spears i Asghari no van respondre immediatament als comentaris del portal ‘Page Six sobre la seva absència a les xarxes, però fa uns dies, l’advocat de la cantant, Mathew Rosengart, va assegurar que va ser decisió de Spears desactivar el seu compte d’Instagram i que no ha respost sol·licituds de comentaris sobre la seva tornada.

Spears i el seu nòvio Sam Asghari es van comprometre el 12 de setembre passat després de cinc anys de cites enmig de la seva tutela de 13 anys.