Una passió de cine

Jennifer Lopez i Ben Affleck: amor a Venècia

‘Bennifer’, la parella de l’estiu, no han escatimat petons i magarrufes a la seva arribada al festival, on aquest divendres compartiran la seva primera alfombra vermella junts en 17 anys

Jennifer Lopez i Ben Affleck: amor a Venècia

EFE / EPA /ETTORE FERRARI

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Passejant el seu amor davant el món sencer tot l’estiu, a Capri, a la coberta d’un iot, en un parc d’atraccions... I, ara, Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49) ja estan preparats per al següent capítol, i no és precisament trobar-se a l’altar. De moment, és assistir junts al seu primer acte institucional. Aquest dijous la parella més coneguda a les xarxes com ‘Bennifer’ va desembarcar al Lido per assistir, aquest divendres, a la presentació delFestival de Venècia del film fora de concurs ‘The last duel’ (‘L’últim duel’), de Ridley Scott. Aquest drama històric està protagonitzat pel millor amic de l’actor, Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer... i el mateix Affleck, que dona vida a Carles VI, i ha arribat a la ciutat italiana com un rei. 

Serà un moment màgic la presentació de la pel·lícula, ja que serà la primera alfombra vermella que compartiran en 17 anys, el temps que va des de l’anterior idil·li.

Han passat gairebé dues dècades, però la fogositat és la mateixa. L’actor i l’actriu i cantant van arribar en un taxi aquàtic a través de les finestres del qual se’ls va veure besar-se. Després ell va ajudar la seva nòvia a sortir del barco i van caminar de la mà, amb les mascaretes posades, pels carrers.

Aquest divendres, en l’última jornada competitiva de la Mostra, els ‘Bennifer’ seran l’objectiu més cobejat de les càmeres a l’alfombra vermella del Palau del Lido, on es projectarà el film.

Tan sols fa uns dies que Jennifer Lopez ja va ser present a Venècia, on va assistir a la desfilada d’Alta Costura de Dolce & Gabanna, que va tenir lloc a la plaça de Sant Marc. L’impressionant conjunt que va triar per a l’ocasió es va tornar viral.

Notícies relacionades

La parella es va conèixer el 2003 filmant ‘Gigli’ (’Una relació perillosa’) i es van comprometre per casar-se, cosa que mai va arribar a passar, ja que un any després es confirmava la ruptura.

Des del mes de maig passat han començat a deixar-se veure junts de nou, poc després que l’estrella llatina culminés la seva relació amb l’exjugador de beisbol Alex Rodríguez, i que ell també se separés d’Ana de Armas.