Operació immobiliària

Isabel Pantoja, decidida a vendre ‘Cantora’

CONCIERTO DE ISABEL PANTOJA EN EL TÍO PEPE FESTIVAL

CONCIERTO DE ISABEL PANTOJA EN EL TÍO PEPE FESTIVAL / Román Ríos (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Noves notícies a l’univers Pantoja i és que pel que sembla la cançonetista, a qui encara li dura la ressaca del seu últim concert en què va escalar fins al cel, està disposada a firmar de manera imminent la venda de la seva finca, ‘Cantora’. Una informació que han explicat al plató de ‘Viva la vida’ Ana María Aldón i José Antonio Avilés.

Pel que sembla, una empresa molt important d’energia eòlica estaria molt interessada a comprar la finca al complet i fer de totes aquestes hectàrees un camp de molins que generin energia. El preu que ha estipulat oportú l’empresa que ja està gestionant la compra de la finca és de 10 milions, una xifra que li ha encantat a la cançonetista.

Tal com han comptat els dos col·laboradors, Isabel Pantoja veu una bona xifra ja que té un deute de 7 milions d’euros que saldaria amb aquests diners i a més, li sobrarien tres milions per anar-se’n a viure Madrid, a la luxosa zona de la Moraleja.

Notícies relacionades

La informació que acaba amb els rumors que la cantant posaria terra pel mig i se n’aniria a Mèxic una vegada vengués la finca.

A més, tal com ha explicat José Antonio Avilés, Kiko Rivera estaria disposat a vendre la seva part de ‘Cantora’ sempre que la seva mare es comprometi legalment a tornar-li als seus germans, Fran i Cayetano Rivera, les pertinences del seu pare. Una cosa que ha negat l’advocat dels dos toreros i que ha fet que aquesta informació es quedi en repòs.