MODEL, BALLARINA I EMPRESÀRIA

La filla de Madonna, Lourdes María, diu que no és una «nena rica sense talent»

  • «La gent es pensa que soc una nena rica sense talent a qui li han donat tot, però no ho soc», ha afirmat la jove, de 24 anys, a la revista ‘Vogue’

La filla de Madonna, Lourdes María, diu que no és una «nena rica sense talent»

REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

1
Es llegeix en minuts

Lourdes Maria Leon Ciccone vol que el món sàpiga que hi ha més en ella que només ser la filla de Madonna. «La gent es pensa que soc una nena rica sense talent a qui li han donat tot, però no ho soc», ha afirmat la jove de 24 anys en una entrevista per a l’edició nord-americana de ‘Vogue’ del mes de setembre, on ha posat per a la portada al costat d’altres models, inclosa Kaia Gerber i Bella Hadid.

Lourdes, més coneguda com a Lola, fruit de l’amor entre Madonna i Carlos Leon (un preparador físic cubà), ha assegurat a la publicació que ella té els seus propis ingressos i que fins i tot va pagar la seva pròpia matrícula universitària.

Notícies relacionades

Immersa en la indústria de la moda des que era només una nena, la primogènita de la ‘reina del pop’ ha seguit els passos de la mare respecte a la seva passió per la dansa i la moda. «Una mestra em va fer entendre el moviment d’una manera completament nova», ha dit a la revista ‘Vogue’.

El 2010, amb només 13 anys, la seva famosa mare la va convertir en la directora creativa de Material Girl, una línia de roba dirigida al públic adolescent. Una col·lecció inspirada en l’estètica punk rock dels vuitanta que va popularitzar la intèrpret d’èxits com a ‘Isla bonita’, i que, en les seves pròpies paraules, era obra exclusiva de la gran dels seus sis fills. Malgrat l’escepticisme amb relació a la veritable responsabilitat de la presumpta directora creativa –«ni jo mateixa sabia què feia al principi», va arribar a confessar ella–, però la firma va experimentar un gran èxit.

Temes:

Madonna