EN LA SEVA TORNADA A L’ESCENA MUSICAL

Rosa López llança un divertit repte de ball per a la seva nova cançó

  • La cantant s’encarrega de mostrar, pas a pas, com moure’s al ritme del seu nou senzill ‘Hablemos de amor’

Rosa López.

Rosa López.

1
Es llegeix en minuts

Rosa López acaba de treure ‘Hablemos de amor’, el seu nou senzill, dedicat a aquests mals amors que no saben el que realment és estimar i valorar la parella. Per celebrar-ho amb magnificència, la cantant acaba de crear a les seves xarxes socials un divertit repte de ball.

La granadina, de 40 anys, s’encarrega ella mateixa de mostrar, pas a pas, com moure’s al ritme del senzill que acaba d’estrenar. A més, la intèrpret de ‘Europe’s living a celebration’que va ser el seu primer èxit musical, compartirà en les seves històries tots els vídeos etiquetats amb el ‘hashtag’ #hablemosdeamorchallenge, com ella mateixa ha batejat la seva aposta. 

Notícies relacionades

‘Hablemos de amor’ va veure la llum fa sis dies, i ja s’ha convertit en la cançó més escoltada a les plataformes digitals. Ella mateixa va compartir la notícia en el seu compte d’Instagram per donar les gràcies per l’acollida que ha tingut el seu nou treball: «¡Hola, família! Aquest cap de setmana hem sigut número 1 en plataformes digitals. ¡Gràcies per tot l’amor!», va escriure per agrair els seus fans que no l’han abandonat en els seus més de 20 anys de carrera, des que va sortir com a guanyadora de la primera edició de ‘Operación Triunfo’ (TVE1).

A més del seu nou treball, Rosa López es va convertir en notícia quan fa unes setmanes li van preguntar per si tenia plans de casament. La seva resposta, assegurant que no li feia falta perquè ja estava casada, va deixar en interrogant si hi havia hagut un casament secret o només es tractava d’una manera de parlar.

Temes:

Rosa López