Vacances al mar

La cantant i actriu enlluerna novament els seus fans lluint un diminut biquini

  • La cantant i actriu enlluerna novament els seus fans lluint un diminut biquini

barcelona/jennifer lopez.jpg

barcelona/jennifer lopez.jpg

1
Es llegeix en minuts

Després d’oficialitzar el seu festeig amb Ben Affleck, Jennifer López està disfrutant d’unes romàntiques vacances amb la seva parella a bord d’un iot que solca les aigües del Mediterrani. La intèrpret d’‘Una noche más’, que va complir 52 anys el 24 de juliol passat, ha posat com una autèntica diva amb un biquini diminut, compost de sostenidor i tanga a joc. A més, ha complementat el seu ‘look’ amb la melena deixada anar i unes ulleres de sol estil aviador. 

Notícies relacionades

«Ciao», ha escrit l’artista a la publicació d’Instagram que ha compartit amb els seus més de 166 milions de seguidors. Com era d’esperar, la imatge s’ha omplert ràpidament de ‘m’agrades’ i entre els més destacats hi havia el del cantant Ricky Martin. L’actriu ha rebut també milers de missatges de carinyo i afalac cap a la seva magnífica figura física i el seu estilisme.

Sens dubte, la parella està vivint un gran moment en l’aspecte personal. En les últimes hores, es va viralitzar una vella entrevista de JLo on parlava sobre una de les coses que menys li agrada de Ben Affleck. «És horrible, els seus tatuatges sempre tenen massa colors. No haurien de ser tan acolorits. Haurien de ser més genials», va declarar el 2016, quan l’estrella del Bronx es referia al gran tatuatge que lluu el director i actor d’‘Argo’.