TORNADA AL PLATÓ

Isabel Jiménez diu adeu a les vacances amb un posat en biquini

Isabel Jiménez diu adeu a les vacances amb un posat en biquini
1
Es llegeix en minuts

Després de descansar aquest mes de juliol a la seva terra natal, Almeria, les vacances d’Isabel Jiménez han arribat a la seva fi. La periodista, de 39 anys, s’ha acomiadat del temps lliure amb un espectacular posat en biquini amb el Cable Anglès de fons, un antic carregador de mineral, catalogat com Bé d’Interès Cultural. A més, ha donat les gràcies per haver disfrutat d’unes setmanes inoblidables amb la seva família i amics de tota la vida. «Canvio platja per plató», ha escrit Jiménez mentre navegava pel cap de Gata.

Després de publicar la instantània, alguns dels seus seguidors, han ‘batejat’ la jove com la millor ambaixadora d’Almeria. «Gràcies per compartir tots els racons preciosos d’Almeria i ser la millor ambaixadora de la nostra terra», han comentat.

Notícies relacionades

La presentadora ha tornat aquest dilluns a a Informativos Telecinco per donar el relleu al seu company David Cantero, a qui ha desitjat un feliç descans. «Estimat amic, disfruta de les teves merescudes vacances. Ens veiem al setembre», ha assenyalat.

Jiménez i Cantero recentment van celebrar «Deu anys de matrimoni televisiu», una dècada en què, segons van reconèixer, «hem plorat, rigut i compartit mil històries».

Temes:

Estiu Famosos