PASSAREL·LA VIRTUAL

La pròxima edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb 22 dissenyadors i marques

  • El certamen de moda se celebrarà la setmana del 25 d’octubre en format digital a l’Espai XC d’Esplugues de Llobregat (Barcelona)

La pròxima edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb 22 dissenyadors i marques
1
Es llegeix en minuts

La pròxima edició del 080 Barcelona Fashion tindrà lloc la setmana del 25 d’octubre en format digital a l’Espai XC d’Esplugues de Llobregat (Barcelona), i aplegarà 22 dissenyadors i marques de moda com ara Custo Barcelona, Lola Casademunt, Eiko Ai, Txell Miras i Lebor Gabala, entre d’altres.

Segons ha informat a través d’un comunicat la Generalitat, impulsora d’aquest certamen de moda a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), la 28a edició de la passarel·la se celebrarà en format digital amb l’emissió de continguts de moda a través del canal 080TV perquè el públic pugui seguir la presentació de les col·leccions de les diferents marques des d’una primera fila virtual.

En aquesta ocasió, el 080 Barcelona Fashion torna a apostar per marques i dissenyadors catalans per donar a conèixer la seva creativitat i la indústria de la moda, i, a més, situar Barcelona com un pol de talent.

Notícies relacionades

All That She Loves, Custo Barcelona, Eiko Ai, Eñaut, Escorpion, Is Coming, Lebor Gabala, Lola Casademunt, LR3, Martín Across, Paloma Wool, The Label Edition, The (Real) Garcia i Y_Como són les marques que participaran en aquesta edició.

Així mateix, per la passarel·la passaran les creacions de dissenyadors com ara Álvaro Calafat, Juan Avellaneda, Guillermina Baeza, Júlia G. Escribà, Moisés Nieto, Paola Mole i Txell Miras.