DESPRÉS D’AÏLLAR-SE A CASA

Katia Aveiro, germana de Cristiano Ronaldo, ingressada per Covid

  • «Lamentablement des del passat dia 23 he empitjorat. Tinc pneumònia i m’estic recuperant a l’hospital de Funchal amb un equip mèdic meravellós», ha revelat la ‘influencer’, de 43 anys, en el seu compte d’Instagram

Katia Aveiro, germana de Cristiano Ronaldo, ingressada per Covid
1
Es llegeix en minuts

Katia Aveiro, germana de Cristiano Ronaldo, està ingressada a l’hospital de Funchal, Portugal, després de contagiar-se de coronavirus, com ella mateixa ha revelat en el seu compte d’Instagram. «Aquesta és l’última publicació que m’hagués agradat fer, però les notícies corren ràpid i per respecte als que em segueixen i em tenen carinyo, comparteixo amb vosaltres la veritat», ha començat explicant la ‘influencer’, de 43 anys. «M’ha atrapat aquest maleït virus. Vaig donar positiu el 17 de juliol i he estat aïllada a casa des d’aleshores i bé, amb pocs símptomes. Però lamentablement des del passat dia 23 he empitjorat. Tinc pneumònia i m’estic recuperant a l’hospital de Funchal amb un equip mèdic meravellós», ha puntualitzat.

La germana gran de l’astre portuguès ha acabat el seu missatge amb unes paraules de tranquil·litat: «Estic realment bé, estic reaccionant bé, tinc millores visibles cada dia que passa i, el millor de tot, estic perdent el pes que ja havia guanyat amb aquestes tèrboles vacances, no tot pot ser dolent. I la meva família sempre hi és per mi», acaba dient.