ÀLBUM DE FOTOS

Les vacances en família de Leo Messi a Miami

  • L’astre argentí disfruta d’uns dies de descans amb la seva dona, els seus tres fills i els seus pares

Les vacances en família de Leo Messi a Miami
1
Es llegeix en minuts

Després de guanyar el seu primer títol amb l’Argentina, després de vèncer el Brasil a la final de la Copa Amèrica, Leo Messi està disfrutant d’unes merescudes vacances a Miami, Florida.

 L’astre argentí, de 34 anys, està aprofitant per desconnectar al màxim en companyia de la seva dona, Antonela Roccuzzo, i els seus fills: Thiago, de 8 anys; Mateo, de 5, i Ciro, de 3, i els seus pares, Jorge i Celia.

Des que van arribar als EUA, tant el futbolista com la seva dona han compartit diferents fotos i vídeos en la seva respectives comptes d’Instagram. Per la seva part, Messi, que té més de 233 milions de seguidors, ha publicat alguns moments que estan vivint a Miami. Tot i que la seva visita ha causat un enorme enrenou i s’ha trobat amb molts fans durant aquests dies, el jugador està disfrutant de les seves vacances amb certa privacitat.

Aquest dimarts, el futbolista ha publicat una foto amb la seva dona i els seus tres fills, que posen molt formals, al costat de la qual ha escrit: «Vacances en família».

Notícies relacionades

Mentre que Roccuzzo ha compartit diverses imatges que es van fer virals en xarxes socials, en les quals apareix la família disfrutant del temps lliure, així com la luxosa casa on s’allotgen, que es troba en Key Biscayne, al comtat Miami-Dade. La propietat és davant el mar amb una vista a la badia des de totes les habitacions. Una mansió equipada amb l’última tecnologia que té quatre plantes amb cinc habitacions i cinc banys, un gran garatge i una piscina «infinita». Justament, ells van pujar una foto amb Ciro, el benjamí del famós clan.

Aquesta setmana, els Messi també van visitar el Seminole Hard Rock Hollywood, el famós Guitar Hotel, que té la forma de guitarra tal i com pot veure’s en aquestes imatges que han publicat. També hi apareix el matrimoni per separat i en banyador. "¡Pasadlo bien!", "Estás preciosa", "Reina" o "¿Me puedo ir unos días con vosotros?", son algunos de los comentarios que les han dejado.