Acusa la claveguera

Irene Montero surt al pas dels rumors sobre la seva ruptura amb Pablo Iglesias

undefined43459422 madrid  23 05 18  pleno congreso de los diputados  pablo igl180523193907

undefined43459422 madrid 23 05 18 pleno congreso de los diputados pablo igl180523193907

1
Es llegeix en minuts

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha sortit al pas dels rumors sobre la seva ruptura amb l’exvicepresident del Govern central Pablo Iglesias. En un missatge a través d’Instagram, la política de Podem ha assenyalat les clavegueres d’aquesta «estratègia, sistemàtica i constant», per desacreditar-los.

«Mai parlo d’això, però avui vull parlar-ne. Odio la claveguera que menteix tant i amb tanta barra, odio els qui els protegeixen i també els qui no els planten cara pensant que la cosa no va amb ells. Odio els qui no saben fer política i busquen destruir l’adversari amb joc brut», ha explicat.

Notícies relacionades

Montero que ha recalcat que ni abans ni ara desmentirà notícies de la seva vida privada «quan d’altres ho decideixin per mi», explica que aquesta campanya de mentides, notícies falses, assetjament judicial i persecució social ha provocat la preocupació de la seva família. «I aconsegueixen que molta gent parli abans de la teva vida que de la llei trans i LGTBI, o de la llei només sí és sí, o de la pròxima reforma de la llei de l’avortament».

Montero respon així a les informacions sobre la seva ruptura sentimental, i les emmarca en una «estratègia d’assetjament i demolició que va començar ja fa molt temps».