PROFESSORA PER UN DIA

Rosalía imparteix una ‘masterclass’ al centre on va estudiar música

  • La cantant ha visitat l’Escola Superior de Música de Catalunya per compartir amb els alumnes la seva experiència i la creativitat dels seus projectes.

Rosalía.

Rosalía.

1
Es llegeix en minuts

Rosalía ha tornat a l’escola on va estudiar música per oferir una ‘masterclass’ i compartir amb els alumnes la seva experiència i la creativitat dels seus projectes.

La intèrpret de ‘Malamente’ ha pogut experimentar, des de l’altre costat, com s’imparteixen les classes al centre on es va formar; concretament, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) de la mà de Chiqui de la Línea, un reconegut ‘cantaor’ a qui la cantant ha presentat com «el meu mestre». 

Va ser sota els seus ensenyaments que la guanyadora de deu Grammy Llatins, va aconseguir matrícula d’honor en el seu projecte final de carrera titulat ‘El mal perder’, que representa el seu primer àlbum com a solista i amb el qual va aconseguir el primer Grammy internacional de la seva carrera. 

Notícies relacionades

Mostrant el seu agraïment per l’oportunitat de formar-se en aquest centre, Rosalía va impartir una classe magistral als alumnes en la qual els va convidar a no pressionar-se davant aquest àmbit que considera molt exigent, ja que a través de la seva experiència va parlar sobre les constants pressions que hi ha sobre la música, qüestionant constantment qui pot arribar a ser un bon músic.

L’estrella catalana va expressar també que la música és infinita, que cada persona s’expressarà conforme als seus gustos. «Hi ha cançons que funcionen per a molts aspectes de la vida diària, hi ha cançons per plorar, per riure i ballar. Tot depèn de com et sentis amb tu mateix i amb el món exterior».

Temes:

Rosalía