ELS MILLORS ‘LOOKS’

Les actrius es vesteixen de festival a Màlaga

La primera alfombra vermella que ha inaugurat la 24 edició del festival de cine de Màlaga ens ha deixat ‘looks’ en blanc i negre, així com estilismes fulgurants

barcelona/aq.jpg

barcelona/aq.jpg

3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest dijous va obrir les portes la 24a edició del Festival de Màlaga en el qual nombroses actrius van enlluernar sobre l’alfombra vermella instal·lada al Gran Hotel Miramar. En aquesta ocasió, Dior va ser la firma encarregada del maquillatge dels rostres famosos que van posar davant els flaixos.

Toni Acosta va ser l’encarregada de presentar la gala juntament amb Silvia Abril. La protagonista de la sèrie televisiva ‘Las mujeres del (h)AMPA’ va escollir per a l’ocasió un disseny de Pedro del Hierro. Un vestit rosa pal de línia asimètrica, ‘cut out’ en cintura i una pronunciada obertura lateral. Mentre que Abril es va decantar per un vestit negre i llarg d’Isabel Sanchís Costura, que va complementar amb arrecades d’or blanc amb diamants; i diferents anells d’or blanc i diamants, tot de Rabat.

Vestit de núvia reciclat

Un dels vestits que va cridar més l’atenció del públic va ser el de María Castro, que va tornar a lluir el seu vestit de núvia, però que havia reciclat per a l’ocasió. Ella mateixa ha explicat en el seu compte d’Instagram que va ser el disseny blanc que va portar el dia del seu casament. Per potenciar l’estil romàntic, es va deixar anar la seva espectacular melena i va optar per un maquillatge de Dior en el qual va predominar el vermell de llavis.

De blanc també va posar Lucía Jiménez. L’actriu va triar un disseny amb grans mànigues bollades, pronunciat escot i obertura estratègica per presumir de cames.

Per la seva banda, l’actriu Anna Castillo, que va ser també una de les poques convidades a la primera alfombra vermella del festival de Màlaga, va posar amb un vestit ‘glitter’ de Missoni amb escot a pic i un maquillatge supernatural realitzat per la maquilladora Natalia Belda amb productes de Guerlain.

Un dels ‘looks’ més elegants i comentats de la vetllada va ser el d’Elena Furiase. L’actriu, que va lluir un afavoridor monyo amb serrell, va triar un original disseny amb pedreria i molt ‘brilli brilli’.

Amb la seva característica simpatia, Melanie Olivares va ser fotografiada amb un vestit midi entallat de Chiara Boni i unes sandàlies metal·litzades de Jimmy Choo. A continuació, Blanca Romero va enlluernar també amb conjunt de dues peces: ‘top’ i pantalons sastre en groc de la firma Made in Spain Apparentia. Iván Gómez, maquillador oficial de Chanel, va ser l’encarregat de potenciar la seva mirada.

Una de les convidades més sòbries va ser Andrea Duro, que va encertar amb un mono negre d’Andew GN amb detalls joia i escot llàgrima. El ‘look beauty’ el va realitzar Raquel Álvarez per a Chanel, que va optar per un cutis radiant i una mirada marcada amb ‘eyeliner’.

Notícies relacionades

Al seu torn, Goya Toledo va ser una de les poques convidades que va portar un mini vestit. El disseny, una proposta d’Isabel Marant el va combinar amb joies de Messika.

Finalment, la presentadora Elena Sánchez també va assistir a la inauguració de la gala i ho va fer amb un model d’estil grec amb cinturó trenat en color torrat.