PASSIÓ AL ‘GYM’

La prova de la relació entre Jennifer López i Ben Affleck

  • Un testimoni assegura a ‘ET Online’ que la parella s’ha fet petons diverses vegades en un cèntric gimnàs de Miami

La prova de la relació entre Jennifer López i Ben Affleck
1
Es llegeix en minuts

Sembla que Jennifer López i Ben Affleck s’han entossudit a portar la seva relació de la forma més discreta possible. No obstant, tot i que la parella no es decideix a confirmar ni desmentir el seu ‘affaire’, se’ls ha vist besant-se en públic. Un testimoni ha assegurat a ‘ET Online’ que la parella s’ha besat diverses vegades en un cèntric gimnàs de Miami.

 Gairebé dues setmanes després que tots dos tornessin a Los Angeles d’un viatge a Montana, ‘Bennifer’, tal com se li diu a la parella, es troben aquests dies a Miami, on resideix la cantant.

Segons ha afirmat l’esmentada font van sovint junts a entrenar. «Treballen amb entrenadors diferents però no intenten amagar la seva relació sota cap concepte», afirma i afegeix: «Van estar junts mentre entrenaven i s’abraçaven i estaven juganers, fent-se petons entre sèries. Tothom tenia clar que hi havia una enorme química entre tots dos i que s’ho estaven passant súper bé junts», conclou.

Notícies relacionades

Aquella mateixa tarda, la cantant i l’actor van tornar a la casa de la diva del Bronx, on van ser fotografiats per separat. J. Lo portava els cabells recollits i un vestit informal de tirants.

I és que tal com apunten diversos mitjans nord-americans, sembla ser més a prop la confirmació que la famosa parella ha reprès la seva relació 17 anys després.