Amb receptes de la seva família

El gaspatxo de l’Esteban, la nova aventura empresarial de la col·laboradora de Telecinco

  • «Fa moltíssims anys que estic en aquest món i he de pensar en un futur. Estic molt agraïda a ‘Sálvame’, però vull fer altres coses que no siguin de televisió i tenir il·lusió en alguna cosa», ha explicat durant la presentació del seu nou projecte

  • Els productes, aptes per a vegans i sense gluten, s’elaboren en una empresa d’Alhama de Murcia. El pebrot, el cogombre i el tomàquet procedeixen de l’horta murciana, l’all de Conca i l’oli de Jaén, ha precisat

El gaspatxo de l’Esteban, la nova aventura empresarial de la col·laboradora de Telecinco
2
Es llegeix en minuts

La col·laboradora de televisió Belén Esteban ha fet el salt a la gastronomia i acaba de presentar amb molta «il·lusió i esforç» el seu nou projecte, Sabores de la Esteban, amb el qual pretén donar a conèixer a tothom les receptes de la seva mare i de la seva àvia.

Esteban ha explicat a la premsa que no deixarà la televisió perquè li agrada molt la seva feina. «Fa moltíssims anys que estic en aquest món i he de pensar en un futur. Estic molt agraïda a ‘Sálvame’, però vull fer altres coses que no siguin de televisió i tenir il·lusió en alguna cosa».

Ha assegurat que Sabores de la Esteban no és una marca de diversos mesos, sinó de futur. Els primers productes llançats al mercat han sigut el salmorejo i el gaspatxo elaborats amb les receptes de la seva mare.

Cremes de verdures, a l’hivern

Per a l’hivern té previst llançar al mercat un conjunt de cremes de verdures i «hi haurà sorpreses», segons ha avançat Esteban, que a més ha assenyalat que l’objectiu és que els seus productes es venguin també fora d’Espanya.

Per al nom de la marca ha decidit utilitzar el cognom del seu pare, que «estaria molt orgullós» de veure-la en la seva faceta d’empresària, ha afegit la col·laboradora televisiva.

Il·lusionada i feliç, acompanyada per amics, familiars i companys com Carlota Corredera, Belén Esteban ha demanat que no la vegin com a personatge televisiu sinó com a empresària. 

La seva filla Andrea Janeiro, allunyada dels focus, també ha sigut present per recolzar la seva mare. «Ella sap el que vol i ens ha ajudat molt a les xarxes socials, estic molt orgullosa d’ella», ha dit Belén Esteban.

Homenatge als seus pares

Com a anècdota ha relatat que, quan els productes es van llançar, la seva mare va agafar un autobús amb les seves amigues per acostar-se a un supermercat de Benidorm i un altre d’Alacant per comprar-los. «A ells –el seu pare i la seva mare– va dedicada aquesta empresa».

Notícies relacionades

Els productes, aptes per a vegans i sense gluten, s’elaboren en una empresa d’Alhama de Murcia. El pebrot, el cogombre i el tomàquet procedeixen de l’horta murciana, l’all de Conca i l’oli de Jaén, ha precisat.

Sobre la participació de la seva companya i amiga Terelu Campos en la pròxima edició de ‘Masterchef Celebrity’, a RTVE, ha comentat que li donarà suport en tot moment i, a la pregunta de si participaria en un format d’aquestes característiques, ha contestat: «Soc de Telecinco i si ho fa ¿per què no?».