Sara Carbonero, enfadada i atabalada amb la notícia de la seva suposada nova relació sentimental

La periodista es mostra contrariada per la portada de la revisa ‘Diez Minutos’ que la relaciona amb un empresari canari casat

Sara Carbonero, enfadada i atabalada amb la notícia de la seva suposada nova relació sentimental
1
Es llegeix en minuts

Sara Carbonero era notícia dimecres passat a la portada de la revista ‘Diez minutos’ per una suposada relació sentimental amb un amic. La parella va ser vista, i fotografiada, mostrant molta complicitat a les illes Canàries durant l’escapada que Carbonero va fer la setmana passada amb Isabel Jiménez i altres amics, després de firmar el divorci amb Iker Casillas i trencar així definitivament el seu matrimoni.

Segons la publicació, la periodista hauria recuperat la il·lusió gràcies a José Luis Cabrera, amic des de fa anys d’Isabel Jiménez i el seu marit, Álex Cruz, amb qui es veure Carbonero compartint confidències durant la seva estada a La Graciosa, demostrant, suposadament, que la seva ruptura amb l’Iker està completament superada.

Empresari canari

Però al cap de poques hores de sortir la notícia, l’Isabel, íntima amiga tant de la Sara com del José Luis, no tardava a desmentir rotundament la notícia i assegurava amb un evident enuig que l’empresari canari que s’ha relacionat amb Carbonero està casat des de fa dos anys i, si la seva dona no era a les fotografies publicades, és perquè estava treballant en aquell moment.

Notícies relacionades

Davant l’enrenou creat, Sara prefereix no pronunciar-se sobre aquesta presumpta amistat especial mostrant el seu malestar i disgust perquè s’especuli sobre la seva vida privada.

Però a la sortida d’un restaurant madrileny, Carbonero, amb el rostre molt seriós s’ha encarat amb un dels paparazzis, que segueixen els seus passos habitualment, interessat per la seva relació amb el canari. Atabalada per la pressió mediàtica i cansada que la seva vida privada –de què mai li ha agradat parlar– acapari contínuament titulars, l’exdona d’Iker Casillas ha evitat tanmateix desmentir la seva suposada nova relació.

Temes:

Iker Casillas