ARTISTA MELÒDIC

David Bustamante celebra dues dècades en la música amb nou disc

El cantant anuncia ‘Veinte años y un destino’, el nou projecte en el qual repassa els seus 20 anys de carrera en el 20è aniversari

David Bustamente, en una imatge promocional d’’El número 1’.

David Bustamente, en una imatge promocional d’’El número 1’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

David Bustamante està de celebració. I és que ja han passat ni més ni menys que 20 anys des que el cantant fes el gran salt a la fama gràcies a la seva participació en la primera edició d’‘Operación Triunfo’.

Ara, l’artista, de 39 anys, ha decidit celebrar les seves dues dècades en la música amb un nou disc: ’Veinte años y un destino’, en el que reuneix alguns dels seus èxits durant aquestes dues dècades de carrera.

L’intèrpret fa un repàs dels grans èxits en aquests 20 anys com a artista amb col·laboracions tan especials com Pablo López, Pastora Soler i Antonio Orozco, entre d’altres.

Notícies relacionades

Es tracta d’un nou projecte que revisita els seus més grans èxits, i que ha tornat a gravar tant instrumental com vocalment per oferir a tots els seus seguidors una versió més actualitzada d’aquests grans temes interpretats per Bustamante, segons informa Europa Press.

’Veinte años y un destino’, icònica cançó en la carrera de l’artista, va ser el senzill avenç d’aquest projecte musical. Gravat a Madrid, produït per Jacobo Calderón, amb un videoclip rodat a Madrid, dirigit per Pablo Hernández i produït per The Panda Bear Show.