DESPRÉS DE QUATRE ANYS DE FESTEIG

Jennifer López i Álex Rodríguez posen fi a la seva relació

L’artista i l’exjugador de beisbol han confirmat a través d’un comunicat que ja no estan junts: «Estem millor com a amics»

fcasals47291373 jennifer lopez and alex rodriguez arrive for the 2018 met ga190310182027

fcasals47291373 jennifer lopez and alex rodriguez arrive for the 2018 met ga190310182027 / HECTOR RETAMAL

2
Es llegeix en minuts

Després de mesos de rumors i desmentiments, Jennifer López i Álex Rodríguez han anunciat aquest dijous que han posat punt final a la seva relació sentimental i que estan millor «com amics», prometent que es recolzaran mútuament tant en el personal com en els projectes empresarials de tots dos.

El comunicat, que va ser donat en exclusiva al programa ‘Today’, de la cadena NBC, deixa clar que desitgen el millor per als seus fills i que per respecte a ells, només donarien les gràcies a tothom per les seves paraules de recolzament i alè.

Després de quatre anys de festeig i uns plans de casament que van ajornar a causa de la pandèmia de la Covid-19, la cantant i l’exjugador de beisbol van desmentir la seva separació fa un mes quan van assegurar que treballaven en la seva relació i que el seu compromís seguia dempeus. En aquell moment, la parella va trencar el silenci a través d’un comunicat conjunt enviat a ‘E! News’. «Estem treballant en algunes coses», van afirmar.

Si bé es va saber que llavors la famosa actriu estava treballant a la República Dominicana mentre que ell era a Miami, poc després se’ls havia vist junts quan Rodríguez va viatjar a l’illa caribenya per visitar-la.

Tres matrimonis i diverses parelles

L’artista i l’esportista van anunciar el seu compromís el març del 2019. En diverses ocasions, J.Lo havia declarat el mes de desembre passat que, després de prorrogar el seu casament amb Rodríguez per la crisi sanitària, no tenia cap pressa per casar-se.

Notícies relacionades

I és que l’estrella del Bronx ha estat casada en tres ocasions. El seu primer matrimoni va ser amb l’empresari cubà Ojani Noa, i després va contraure núpcies amb el ballarí Cris Judd. Uns anys després es va casar amb el cantant d’origen porto-riqueny Marc Anthony, amb qui va tenir els seus dos fills, els bessons Max i Emme.

A més, ha estat relacionada sentimentalment amb el raper Sean Combs, més ben conegut com P. Diddy, l’actor Ben Affleck i el ballarí Casper Smart. Rodríguez, per part seva, va estar casat amb Cynthia Scurtis, amb qui va tenir dues filles.