Un clan en expansió

El misteriós sisè fill d’Hilaria Baldwin que ha nascut 6 mesos després que l’anterior

  • La dona de l’actor Alec Baldwin va donar a llum al setembre a Edu, el seu cinquè fill

El misteriós sisè fill d’Hilaria Baldwin que ha nascut 6 mesos després que l’anterior
2
Es llegeix en minuts

Hilaria Baldwin, la dona de l’actor Alec Baldwin, és molt aficionada als titulars d’impacte. Quan encara cueja la sorpresa que va donar aquest final d’any, quan va anunciar que en realitat es deia Hilary i que, tot i que feia una dècada que ens feia creure que havia nascut a Palma de Mallorca, en realitat va venir al món a Weston (Massachussetts), com per fi van puntualitzar alguns dels seus excompanys de classe, ara ha tornat a sorprendre mostrant al món una foto amb el nou membre de la família, el sisè, que hauria nascut només sis mesos després que els pares anunciessin el naixement del germà que el precedeix.

La instantània de la professora de ioga, de 37 anys, al costat de la seva extensa prole l’ha fet el propi còmic i imitador de Donald Trump, de 62 anys, amb qui està casada des del 2012. A més del nounat i del també nadó Eduardo ‘Edu’ Pao Lucas, de 6 mesos, apareixen a la foto Romeo Alejandro David, de 2 anys i mig; Leonardo Ángel Charles, de 4; Rafael Thomas, de 5 anys i mig, i Carmen Gabriela, la primogènita, de 7.

Es pot recordar que Alec també és pare d’Ireland, la model de 25 anys nascuda de la seva relació anterior amb l’actriu Kim Basinger. D’aquí el «7» seguit d’un cor que apareixen en la descripció del ‘post’ d’Instagram.

I dos avortaments

En una entrevista amb ‘People’, el novembre passat, Hilaria comentava que amb la pandèmia de Covid-19 creia que ja havia arribat el moment de posar fi a l’expansió de la família. «Tothom m’ho pregunta. No ho sé. En el passat quan ja havia dit ‘fins aquí’, després he tingut un altre nadó. Però ara mateix estic molt cansada», admetia a la tardor, quan veia com «una bogeria» tornar a ser mare una sisena vegada.

Notícies relacionades

Després de patir dos avortaments el 2019, una experiència traumàtica de què va parlar obertament a les xarxes, Hilaria va donar a llum Eduardo el setembre del 2020. L’abril d’aquell mateix any, la creadora de ‘Living Clearly Method’ va explicar a ‘Us Weekly’ que no s’oposava a continuar tenint fills. «A hores d’ara, ¿qui sap?», va dir l’estrella, llavors embarassada. «No ho sé. Sempre vaig pensar que tindria un fill i ara, de sobte, tinc una prole gegant», va afirmar.

Del nou integrant del clan Baldwin no se sap ni el sexe –tot i que a jutjar per la seva roba rosa podria ser una nena–, ni el nom. També és un misteri com se les ha manegat la parella per tenir ja als seus braços una nova criatura només sis mesos després d’haver nascut l’anterior. Alguns mitjans especulen que l’arribada de l’últim nadó podria haver-se produït a través d’un ventre de lloguer o d’una adopció. Un fet que no ha sigut revelat per la parella i que ara per ara és una incògnita.

Temes:

Alec Baldwin