El ‘TOP TEN’ MÉS UN ‘ESTAR PER CASA’

Les més ben vestides dels Globus d’Or 2021

Anya Taylor-Joy (‘Gambito de dama’) i Amanda Seyfried (‘Mank’) es disputen el primera lloc en una cerimònia deslluïda i anodina

Les més ben vestides dels Globus d’Or 2021
3
Es llegeix en minuts

La gala d’entrega dels 78è edició dels Globus d’Or serà recordada com una de les més atípiques de la història. Organitzada en un format híbrid –a causa de les restriccions de la Covid–, la gran majoria de nominats i premiats van presenciar la cerimònia des de la sala d’estar de casa. Una entrega de premis una mica deslluïda i anodina en la qual, malgrat tot, algunes actrius no han volgut deixar passar l’ocasió de lluir les seves millors gales, amb algun sonora excepció. 

Així, lluny de protagonitzar ‘looks’ d’‘estar per casa’, les grans estrelles de Hollywood van deixar alguns estilismes per recordar per la seva elegància i el seu glamur.

Anya Taylor-Joy. La intèrpret, guanyadora del Globus d’Or a millor actriu de sèrie per ‘Gambito de dama’, va lluir un espectacular i escotadíssim vestit maragda amb capa a joc. Un ‘look’ de Maria Grazia Chiuri per a Dior amb què es va alçar, a més, amb l’honorífic premi de millor vestida de la nit. Amb ‘stilettos’ a joc i la seva melena rossa platí solta i pentinada amb lleugeres ones, va completar un estilisme difícil d’oblidar.

Margot Robbie. Encarregada d’entregar un dels premis, va optar per un vestit inspiració anys 60 de Chanel. Amb estampat floral sobre fons blau marí, l’actriu va presumir de sensualitat i cos amb un vestit molt versàtil per a qualsevol gran esdeveniment.

Amanda Seyfried. Nominada a millor actriu de repartiment per ‘Mank’ –que finalment no es va endur– l’actriu va vestir un espectacular vestit d’Óscar de la Renta en color coral. Amb esquena a l’aire, una caiguda perfecta i una banda de flors en relleu sobre l’escot i cobrint-li els braços que la va convertir en la més ben vestida per a molts.

Catherine Zeta-Jones. L’actriu va ser de les poques que va trepitjar l’alfombra vermella en companyia del seu marit, Michael Doouglas, per entregar un dels premis. La britànica va tornar a confiar en el negre per a les grans ocasions i va optar per un cenyit vestit amb escot barco i gran cua amb què va reivindicar el glamur del Hollywood clàssic.

Gillian Anderson. L’actriu, que va guanyar el Globus d’Or a millor actriu de repartiment pel seu paper de Margaret Tatcher a ‘The crown’, es va posar en mans de Dior per a un elegant vestit de gasa daurat amb uns discrets relleus en daurat i un original frontal amb forma de diana que es lligava al coll amb dues tires fines. Com a complements, una senzilla cartera de mà negra.

Laura Pausini. La vencedora del Globus d’Or a millor cançó va apostar per Valentino en la seva gran nit. Un tot al vermell amb un vestit camiser de màniga llarga. Elegant i correcte, potser anava massa tapada per a una gala d’aquestes característiques.

Rosamund Pike. L’actriu, guanyadora del premi a millor actriu de comèdia per ‘Descuida,yo te cuido’, va fer gala de la seva originalitat amb un vestit vermell de tul de Molly Goddard amb diferents volums i llaços vermells al frontal. Com a complements, unes botes negres d’estil militar. Com a mínim, peculiar i diferent.

Jane Fonda. La llegendària intèrpret, que va pujar a l’escenari per rebre el premi Cecil B. Demille a tota la seva trajectòria, va donar una vegada més una lliçó amb el seu valent discurs sobre la diversitat. Fent gala de la seva discreta elegància, l’actriu va lluir un vestit de pantalons color blanc amb el qual estava, simplement, de deu.

Notícies relacionades

Julia Garner. Per acabar, però no menys important, el ‘look’ de l’actriu nominada per millor actriu de repartiment. Un espectacular vestit ‘vintage’ bicolor en blanc i negre de Prada amb un pronunciadíssim escot en V i un preciós faixí de pedreria. Un model de somni –no apte per a qualsevol silueta– que l’actriu va completar amb un intens vermell als llavis.

Menció especial mereix Jodie Foster. La guanyadora del premi a la millor interpretació d’actriu de repartiment per ‘The mauritanian’ no ha tingut cap objecció a rebre el guardó en pijama. Asseguda al sofà de casa al costat de la seva dona, Alexandra Hedison, també en pijama, i amb el seu gos, l’actriu ha agraït el premi a la seva parella.

Temes:

Globus d'or