PROTAGONISTES DE LA SUPERBOWL

Els triomfs de Tom Brady i Gisèle Bündchen fora de la pista

  • El jugador de futbol americà es va consagrar com el millor de tots els temps després de guanyar la seva setena Superbowl i va celebrar la victòria amb la seva dona, la supermodel brasilera

Els triomfs de Tom Brady i Gisèle Bündchen fora de la pista
3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Sense cap dubte, Tom Brady es va convertir aquest diumenge en l’estrella de la Superbowl després d’aconseguir el seu setè anell als seus 43 anys. I és que la llegenda del futbol americà va aconseguir portar a la victòria els Tampa Bay Buccaneers, l’equip pel qual va fitxar l’any passat després de tota una carrera a The Patriots.

Moment petó

Una victòria que va culminar quan la seva dona, la supermodel Gisele Bündchen, de 40 anys, es va llançar als seus braços per besar-lo. Així, el gran triomfador de la nit va protagonitzar un moment històric en aquest esdeveniment esportiu on la imatge de l’apassionat petó es va fer ràpidament viral.

Des del principi de l’espectacle esportiu, es va poder veure la model en una llotja envoltada dels seus fills, familiars i amics. Bündchen, que per a l’ocasió va lluir una dessuadora negra de l’equip amb les inicials TB i on es llegia «Go, Bucs!», va compartir nombroses imatges en les històries del seu perfil d’Instagram, on compta amb gairebé 17 milions de seguidors.

La superestrella de l’NFL i la ‘top’ brasilera formen una de les parelles més sòlides i atractives l’‘Star-System’. Van iniciar la seva relació el 2006 i, tot i que va ser un amor a primera vista, els començaments no van ser gens fàcils. Dos mesos després va sortir a la llum que l’exnòvia de Brady, l’actriu Bridget Moynahan, estava embarassada de l’esportista. La notícia va suposar un dur cop per a la parella, que finalment va decidir seguir endavant amb la relació, casar-se tres anys després, i actualment formen una família feliç amb els seus dos fills: Benjamin, d’11 anys, i Vivian, de 8. Mentre que l’esportista té un altre fill, Jack, de 13 anys, fruit de la seva relació anterior amb Moynahan.

Malgrat que el matrimoni es declara feliç i són conscients de formar un bon tàndem, al llarg de la seva relació han travessat algun entrebanc.

De fet, en una entrevista concedida recentment a Howard Stern en el seu programa de ràdio a Sirius XM, l’esportista va recordar un episodi de la seva relació. «Fa un parell d’anys, Gisele creia que jo no estava complint amb el meu paper dins de la família. Sentia que jo només em preocupava de la meva carrera i que ella (Bündchen) havia d’encarregar-se de la casa i de totes les altres coses. A més, pensava que, una vegada acabada la temporada de futbol, jo arribaria a casa i seria com ‘bé, aquí estic, posa’m al dia’».

Bündchen va decidir escriure una carta al seu marit per explicar-li els seus sentiments: «No estava satisfeta amb la manera en què estàvem portant el matrimoni i necessitava que jo fes canvis. Estava preocupada perquè la dinàmica que havíem establert semblava funcionar per a mi, però no per a ella», va explicar el jugador. Per això Brady va decidir fer autocrítica. «Vaig entendre que ella també tenia els seus desitjos i les seves metes i els estava posposant per mi. Així que, des d’aquell moment, vaig canviar i tot va millorar. Encara conservo aquesta carta i a vegades la llegeixo per recordar-me a mi mateix el que no he de fer», va confessar el jugador en el programa radiofònic.

Curiosament, a molts els va sorprendre aquest diumenge la reacció de l’exdona de Brady davant el memorable triomf del pare del seu fill JacK en el mediàtic campionat de futbol americà. «Molt orgullosa d’ell després que guanyés la seva setena Super Bowl», va escriure l’actriu, que va mantenir una relació de dos anys amb el futbolista, del 2004 al 2006.

Notícies relacionades

«Estic segura que no soc l’única celebrant la victòria», va afegir al costat dels ‘hashtags’: #superbowl, #greatme, #strong, #soproud, #55’, i una fotografia d’ell sostenint la pilota i mirant al cel.

Alguns internautes opinen que Moynahan, de 49 anys, va utilitzar aquest diumenge les xarxes socials per mostrar al món la bona relació que manté amb la seva exparella, el triomfador de la Superbowl 2021, mentre que a d’altres els sembla del més normal que elogiï el pare del seu fill.

Temes:

Super Bowl