EL VAN FER FORA DE L’ESTABLIMENT

Bruce Willis demana perdó per no portar mascareta en una farmàcia

  • «Va ser una mala decisió», assegura en un comunicat a la revista ‘People’ el protagonista de ‘La jungla de crista’

Bruce Willis demana perdó per no portar mascareta en una farmàcia
1
Es llegeix en minuts

Bruce Willis ha demanat perdó aquest dimarts després que es divulgués una imatge seva recent en la qual apareixia sense mascareta dins d’una farmàcia de Los Angeles (EUA).

«Va ser un error de judici», ha dit després en un comunicat dirigit a la revista ‘People’.

«Manteniu-vos tots segurs allà fora i continuem amb les mascaretes», ha afegit en la nota.

Willis no ha donat més detalls sobre la polèmica que havia revelat hores abans el portal ‘Page Six’, que va assegurar que una farmàcia de Los Angeles li va demanar dilluns a l’actor que abandonés aquest establiment al qual havia entrat a comprar després de negar-se a portar la mascareta.

En la fotografia aportada per ‘Page Six’ apareix Willis amb un mocador al coll i gorra, però sense cap mascareta que li cobreixi la cara.

Ni ‘People’ ni Willis han confirmat o desmentit els detalls de la notícia de ‘Page Six’ sobre si es va expulsar l’actor de la farmàcia o sobre si es va negar a posar-se la mascareta quan l’hi van demanar.

Insolidària actitud

Després d’aquest succés, el protagonista de la saga ‘La jungla de cristal’ es va convertir ràpidament en tendència a les xarxes socials per la seva molt reprotxable i insolidària actitud especialment en un moment crític per a Los Angeles, que s’ha convertit en un dels epicentres de la pandèmia als Estats Units en les últimes setmanes.

El comtat de Los Angeles, on viuen uns 10 milions de persones, ha registrat al llarg de la pandèmia 944.319 casos en total de coronavirus (11.994 només en les últimes 24 hores) i 12.674 morts (288 morts l’últim dia).

Notícies relacionades

Agència EFE

Temes: