PROMESA INCOMPLERTA

¿Per què Amber Heard no ha donat encara els diners que va rebre després del seu divorci?

L’actriu nord-americana va assegurar que donaria la meitat dels 5 milions que va rebre de Johnny Depp a diverses oenagés

zentauroepp39590170 actress amber heard at the 4th annual unite4 humanity on apr190314174502

zentauroepp39590170 actress amber heard at the 4th annual unite4 humanity on apr190314174502 / GTRES

1
Es llegeix en minuts

La batalla judicial entre Amber Heard i Johnny Depp no cessa. Ara el punt de mira se centra en l’actriu. Segons ‘TNZ’, els 5,7 milions d’euros que va rebre Heard després del seu divorci, que va prometre donar, encara no han arribat als seus destinataris. Heard, de 34 anys, va assegurar el 2016, després d’haver arribat a un acord amb el que va ser el seu marit durant 15 mesos, que tots els diners els entregarien al Children Hospital Foundation, la Unió Nord-Americana per les Llibertats Civils (ACLU) i a altres oenagés, però sembla que només 82.000 euros han arribat a la seva destinació.

Ara molts es pregunten el perquè d’aquest retard després que la protagonista d’‘Aquaman’ prometés la seva donació benèfica en repetides ocasions durant els judicis en els quals s’ha enfrontat l’exparella.

Al llarg del procés judicial, Depp, de 57 anys, ha acusat en nombroses ocasions la seva exdona de ser una «caçafortunes», però ella va assegurar que no volia els diners del seu exmarit, i per això tenia previst donar-los.

No obstant, en una recent publicació del tabloide britànic ‘Daily Mail’ s’assegura que, tot i que l’ACLU no ha volgut donar dades sobre les aportacions econòmiques, només han rebut 82.000 euros, alhora que l’hospital de Los Angeles va enviar una carta a la intèrpret en què li preguntava si en algun moment compliria la seva promesa.

Notícies relacionades

Davant aquestes acusacions, i amb el pròxim judici a què s’enfronten el pròxim mes de maig, els advocats de l’actriu han respost.

«L’esforç del senyor Depp per publicar notícies en els mitjans en què critica Amber per no complir les donacions que va prometre és un intent desesperat de canviar el focus d’atenció del resultat del judici al Regne Unit, que reitera que va ser culpable de violència de gènere», ha afirmat l’advocada Elaine Bredehoft en un comunicat per a Deadline. «Amber ha donat grans quantitats a causes benèfiques i pretén continuar amb les seves contribucions per a, arribat el moment, complir la seva promesa. No obstant, s’ha retardat aquest objectiu perquè el senyor Depp l’ha demandat, i s’ha vist obligada a gastar milions a defensar-se de les falses acusacions contra ella», ha detallat la lletrada.