ESTRELLA ENAMORADA

Alejandro Sanz dedica uns romàntics versos a Rachel Valdés

El cantant declara el seu amor a l’artista cubana a Instagram

1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada que Alejandro Sanz utilitza les xarxes socials per proclamar el seu amor per Rachel Valdés, l’artista cubana amb qui va iniciar una relació a l’estiu del 2019, poc després de la seva separació amb Raquel Perera.

Aquesta vegada, l’intèrpret ha dedicat uns romàntics versos a la seva noia a través d’Instagram, on ha compartit una imatge de Rachel davant una de les seves obres d’art.

«Una vegada al dia, dedica el teu dia. Avui és per a ella, amb el seu pinzell en mà fa un llenç a la meva vida d’aquest color que ho cura tot. Creadora d’aquest tipus d’art que tot ull necessita. Aquesta és una de les seves mil i una obres ‘Una vez en el tiempo’. T’estimo en tots els meus temps», ha escrit el cantant.

Notícies relacionades

Davant aquesta declaració d’amor, amb la qual a més el madrileny, de 52 anys, confessa l’admiració que sent pel talent de la seva nòvia, la mateixa Rachel també ha respost agraint tant d’amor amb un emocionat «el meu amor» i l’emoticona d’un cor.

Segons informa Europa Press, el músic passa un moment personal immillorable, ja que aquests dies ha disfrutat de la companyia dels seus fills –incloent-hi la Manuela, fruit de la seva relació amb Jaydy Mitchel i que viu a Mèxic– i amb els quals l’hem vist jugant amb la neu que ha caigut a la capital madrilenya aquests dies.