Hilaria Baldwin es diu Hillary i no va néixer a Mallorca sinó a Boston

  • Així ho ha confessat la dona d’Alec Baldwin en un vídeo després que excompanys de classe desmuntessin el seu engany a les xarxes

Hilaria Baldwin es diu Hillary i no va néixer a Mallorca sinó a Boston
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Sempre s’ha donat per fet que la dona de l’actor Alec BaldwinHilaria, de 36 anys, havia nascut a Mallorca, com ella mateixa ha confirmat durant més d’una dècada. Fins fa un parell de dies, en les biografies que internet ofereix sobre ella deien que havia nascut a Mallorca, que havia sigut batejada com a Hilaria i que, en algun moment de la seva joventut, s’havia traslladat als Estats Units. No obstant, després que excompanys de classe van desmuntar el seu engany a través de les xarxes, la celebritat s’ha vist obligada a admetre que no va néixer a Mallorca, sinó a Weston (Massachusetts), res a veure amb el que ella havia explicat.

«He vist certs debats que qüestionen la meva identitat i la meva cultura. Això és una cosa que em prenc molt seriosament i, per aquells que pregunten, reiteraré la meva història, com ho he fet moltes vegades: vaig néixer a Boston i vaig créixer entre Massachusetts i Espanya. Els meus pares i el meu germà viuen a Espanya i jo vaig triar viure aquí, als Estats Units. A casa meva se celebren les dues cultures. Entenc que la meva història és una mica diferent, però és meva i me’n sento orgullosa», ha escrit Baldwin, juntament amb un vídeo de set minuts.

I ha afegit: «Sí, soc una noia blanca. Soc una noia blanca. Deixem molt clar que Europa té molta gent blanca i la meva família és blanca. Ètnicament, soc una barreja de moltes, moltes, moltes coses. Culturalment, vaig créixer amb dues cultures, així que és realment tan simple com això». A més, ha assegurat que se sent molt afortunada d’haver crescut parlant dos idiomes diferents i de poder transmetre-ho als seus fills, especialment amb tota la seva família vivint a Espanya. I finalitza: «Sí, soc un tipus diferent de bostoniana, però això és el que soc, i no pots canviar el teu origen, ni jo voldria fer-ho, estic molt molt orgullosa del que soc», afirma.

Notícies relacionades

Sobre el seu nom, va aclarir també que realment és Hillary. «Quan era nena, als Estats Units, utilitzava Hillary i a Espanya, Hilaria. La meva família i els meus pares em diuen Hilaria. Sempre em va molestar una mica que cap dels noms sonés bé en l’altre idioma, així que utilitzava un o l’altre. [...] Com sigui que em vulgueu anomenar, respondré als dos noms», va dir, i després va afirmar que està farta que la intentin etiquetar com a espanyola o com a nord-americana. «¿No es poden ser les dues coses? És frustrant que aquesta sigui la meva història», va dir.

Després de la viralització del vídeo, molts dels seus seguidors la van recolzar. No obstant, d’altres van recordar que Hilaria havia mentit de forma descarada en moltes ocasions.

Temes:

Alec Baldwin