CASAMENT SORPRESA

Sergi Arola anuncia que s’ha casat amb la seva nòvia a Xile

  • Després de donar-se el ‘sí, vull’ al Registre Civil de Quilimari, els nuvis se’n van anar a dinar amb els testimonis al restaurant Olam de Santiago de Xile

Sergi Arola anuncia que s’ha casat amb la seva nòvia a Xile
1
Es llegeix en minuts

Després de demanar-li matrimoni a la seva nòvia fa uns mesos, la infermera Francisca Laree, Sergi Arola ha anunciat a les seves xarxes socials que s’han casat a Xile.

«Ahir va ser un dia molt molt especial per a la Francisca i per a mi...», va escriure aquest dimarts el xef, de 52 anys, amb una imatge en la qual la parella apareix mostrant el seu llibre de família.

Malgrat que no han pogut celebrar el casament per la pandèmia, se senten tremendament feliços: «Ja vindran temps per celebrar-ho amb amics i família, ara no toca. ¿Què puc dir? Soc feliç i això aquest maleït 2020 malgrat tots els cops que ha donat no m’ho pot treure», ha detallat.

Notícies relacionades

Després de celebrar la cerimònia civil en el Registre Civil de Quilimari, un petit municipi costaner situat al nord de Santiago, els nuvis van anar a dinar amb els testimonis al restaurant Olam de Santiago de Xile. Van degustar un menú d’ostres i tonyina preparada pel xef Raúl Yáñez, un gran amic del cuiner català.

Es tracta del segon casament per a Sergi Arola, que ja va estar casat amb Sara Fort, amb qui va tenir les seves dues filles, Ginevra Carla, de les quals diu que són els seus dos grans amors en la seva biografia d’Instagram. El matrimoni es va separar el 2012, any en què van firmar els papers de divorci.

Temes:

Sergi Arola