SOBRI ANIVERSARI

La infanta Elena celebra el seu 57 aniversari en la discreció

La duquessa de Lugo celebra un dinar íntim juntament amb els seus fills i la reina Sofia a la Zarzuela

17 05 2019 La Infanta Elena  en una imagen de archivo     MADRID  21 (CHANCE) En un delicado momento para la Familia Real  y con la incertidumbre de si viajara esta Navidad a los Emiratos Arabes para pasar con el Rey Juan Carlos las fechas mas entranables del ano  la Infanta Elena ha cumplido 57 anos  Lejos de grandes celebraciones o de disfrutar de una intima comida en alguno de sus restaurantes predilectos del barrio de Salamanca de Madrid  la Duquesa de Lugo ha optado por la discrecion y ha preferido pasar este dia tan especial en compania de sus hijos  Victoria Federica y Froilan     POLITICA EUROPA ESPANA SOCIEDAD

17 05 2019 La Infanta Elena en una imagen de archivo MADRID 21 (CHANCE) En un delicado momento para la Familia Real y con la incertidumbre de si viajara esta Navidad a los Emiratos Arabes para pasar con el Rey Juan Carlos las fechas mas entranables del ano la Infanta Elena ha cumplido 57 anos Lejos de grandes celebraciones o de disfrutar de una intima comida en alguno de sus restaurantes predilectos del barrio de Salamanca de Madrid la Duquesa de Lugo ha optado por la discrecion y ha preferido pasar este dia tan especial en compania de sus hijos Victoria Federica y Froilan POLITICA EUROPA ESPANA SOCIEDAD / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts

En companyia dels seus fills, Victòria Federica i Froilà, i la seva mare, la reina Sofia. Així va passar el dia del seu 57 aniversari la infanta Elena diumenge passat. Lluny de grans celebracions o de celebrar un dinar en algun dels seus restaurants predilectes del barri de Salamanca de Madrid, en aquesta ocasió, la duquessa de Lugo va optar per la total discreció. I és que la situació obliga a fer-ho així.

Poc abans del migdia, la filla de Joan Carles I, ocultant el seu rostre rere unes ulleres de sol i una mascareta amb la bandera d’Espanya en el lateral, abandonava el seu domicili en el seu propi cotxe, conduït per la seva filla petita, assídua del volant des que es va treure el carnet de conduir l’any passat. Mentrestant, Froilà intentava passar desapercebut al seient del darrere del vehicle.

Elena va saludar amb la mà la premsa congregada a les portes de casa seva sense voler atendre els periodistes. Des d’allà, la duquessa de Lugo i els seus fills es van desplaçar al Palau de la Zarzuela, on van celebrar juntament amb la reina Sofia, i en la més absoluta intimitat, el seu 57 aniversari.

Reaparició de Victòria Federica

De moment, la infanta Elena no ha confirmat si es desplaçarà a Abu Dhabi amb els seus fills per passar el Nadal amb el Rei emèrit, on pel que sembla sí que hi serà la seva germana, la infanta Cristina, en companyia dels seus quatre fills durant tot el període nadalenc. La que sí que ha confirmat que no viatjarà a la capital dels Emirats Àrabs Units és la germana de Joan Carles, la infanta Margarita, que s’ha vist obligada a rebutjar la invitació del seu germà pels seus problemes de mobilitat.

La que va tornar a l’activitat social va ser la neboda de Felip VI, que divendres passat assistia juntament amb el seu nòvio Jorge Bárcenas al luxós Hotel Four Seasons de la capital, que va organitzar un sofisticat esdeveniment per celebrar, respectant, per descomptat, totes les mesures de distanciament social, l’arribada de les festes de Nadal amb l’encesa de la seva espectacular il·luminació per a aquestes festes.

Notícies relacionades

Victòria Federica i Jorge es van convertir en els grans protagonistes de la nit, en la que va suposar la reaparició pública de la neta del rei Joan Carles, després de les esbroncades que va patir fa uns dies en ple carrer. Uns incidents dels quals Victòria va evitar pronunciar-se a preguntes de la premsa.

Malgrat situar-se en el punt de mira a causa de les seves contínues irresponsabilitats en la nit madrilenya, la parella continua disfrutant de la seva plena agenda social a les portes d’un Nadal que serà especialment complicat.