SEVILLANES DE LA NEUTRALITAT

María del Monte es manté al marge en la guerra Pantoja-Rivera

La que va ser gran amiga de la cançonetista manté el silenci i no pren partit per cap bàndol

TELEVISION TU CARA ME SUENA MARIA DEL MONTE

TELEVISION TU CARA ME SUENA MARIA DEL MONTE

1
Es llegeix en minuts

Durant anys, María del Monte va ser una de les persones més pròximes a Isabel Pantoja. Són cèlebres les imatges de la parella assistint elegantment vestides a festes nocturnes o dels seus passejos per la platja, amb puntada de peu inclosa de la cantant de sevillanes a la cançonetista. 

No obstant, les artistes van trencar sobtadament la seva estreta amistat sense que, amb el pas del temps, hagin transcendit els motius del final de la seva relació, tot i que algunes fonts apunten que la relació es va trencar definitivament quan María va fer uns comentaris crítics sobre Kiko Rivera públicament. Padrina d’Isa Pantoja, en els últims dies el nom de la cantant de ‘Salta la rana’ i ‘Cántame’ ha sortit a la palestra després que Asraf afirmés en el ‘reality’ ‘La casa fuerte’ que la seva promesa havia sigut adoptada quan tenia 8 mesos al Perú per la seva mare, però també per la mateixa María.

L’artista de 58 anys no ha volgut entrar en la guerra mediàtica del clan Pantoja i entre rialles, i llançant pilotes fora com en ella és habitual quan se li pregunta per la viuda de Paquirri, la sevillana ha preferit mantenir-se al marge de l’enfrontament maternofilial.

Notícies relacionades

María, que s’ha confirmat ja com la primera concursant de la nova edició de ‘La última cena’, en què participarà amb la seva amiga Toñi Moreno, assegura que no té por del que Jorge Javier Vázquez o els col·laboradors del programa –María Patiño, Kiko Matamoros o Belén Esteban– li puguin preguntar sobre Isabel Pantoja. 

«Jo li tinc por a la que hi ha formada amb el virus; a la resta, poca», ha confessat sense perdre el somriure, fent gala de la seva discreció i no «mullant-se sobre la guerra familiar més mediàtica dels últims anys».