ESTAMPA FAMILIAR

Joaquín Cortés anuncia que espera el seu segon fill

  • Amb una bonica instantània en blanc i negre, el ballarí revela que aviat donaran la benvinguda al seu segon fill
GENTE JOAQUIN  CORTES INSTAGRAM

GENTE JOAQUIN CORTES INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts

Amb una bonica imatge en blanc i negre en la que apareix Joaquín Cortés besant la panxa de la seva parella, la psicòloga Mónica Moreno, mentre el seu fill Romeo, d’esquena, presencia el bonic instant, el ballarí ha anunciat que aviat donaran la benvinguda al seu segon fill.

«Tenim l’enorme plaer d’anunciar... QUE TORNEM A SER PARES!! Encara estem en un núvol... I el més màgic és que per a aquesta increïble aventura ens ha volgut acompanyar @vogueportugal. I no podem estar més emocionats de donar aquesta notícia amb ells de la mà», ha escrit Cortés, que ha aclarit que no ho havien anunciat abans perquè «volíem centrar tota l’atenció en el pròxim concert del 23 de desembre». «Una cosa que no ha sigut possible perquè les notícies volen...», ha confirmat l’artista en el seu compte d’Instagram.

«En aquesta preciosa imatge teniu només un petit avenç. Ja que això és tan sols una foto de família presa al ‘backstage’ minuts abans de començar un meravellós ‘shooting’. Una imatge íntima i informal que ens van fer, però que parla per si sola del moment tan bonic que estem vivint», ha explicat Cortés a Europa Press, assegurant que «teníem tants desitjos d’explicar-vos-ho ja, que no hem pogut ni esperar a l’edició de la revista. I @vogueportugal ha tingut l’amabilitat de permetre’ns publicar aquest petit avenç abans que s’editi la mateixa revista, que sortirà a finals d’any».

Notícies relacionades

Un reportatge molt especial que el cordovès està convençut «que cap de vosaltres es quedarà indiferent. Són unes fotos espectaculars, especials, però sobretot el primer ‘shooting’ de Romeo, amb el qual us fondreu... Ha sigut una experiència increïble. I el príncep s’ha portat espectacular. No podem estar més orgullosos d’ell... I és per això que li hem volgut fer el millor regal de la seva vida, un nou membre a la família que l’acompanyarà la resta de la seva vida... moltes gràcies per endavant a tot@s vosaltres per tot aquest afecte que sempre ens doneu. Som molt feliços».

De moment el coreògraf no ha revelat ni el sexe del nadó ni tampoc quan està previst que neixi el petit, que es portarà poc més de dos anys amb el seu germà Romeo, el primer fill de la parella, que va néixer el 20 d’octubre del 2018.