AMB ELL A DINS

Assalten la mansió de Guy Ritchie a Londres

  • Els lladres van regirar les habitacions de la mansió del cineasta, però van marxar amb les mans buides quan els agents van acudir al lloc dels fets
Guy Ritchie, ex de Madonna, munta una discogràfica_MEDIA_1

Guy Ritchie, ex de Madonna, munta una discogràfica_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Una banda de lladres va entrar a la residència londinenca del director i guionista Guy Ritchie. Segons fonts policials, l’assalt va ser similar als dels seus films.

Segons informa ‘Daily Mail’, els assaltants van regirar les habitacions de la mansió, que està valorada en 11 milions d’euros, però van marxar amb les mans buides quan els agents van acudir al lloc dels fets.

Notícies relacionades

«Els lladres van ser vistos per un ocupant de la casa», va dir una font als mitjans britànics, la qual va afegir: «Poc després va aparèixer la policia i els sospitosos es van escapar». L’assalt va tenir lloc a primera hora del matí de diumenge passat, quan el cineasta, de 52 anys, es trobava a casa.

Ritchie i la seva dona, l’actriu Jacqui Ainsley, de 39 anys, viuen a cavall de la seva casa de Londres i la seva finca del segle XVIII a Wiltshire, la qual li va ser entregada com a part del seu acord de divorci amb Madonna el 2008. Un lladre també va irrompre a la seva casa de camp el 2010 amb ell a dins.

Temes:

Guy Ritchie