TORERO D’ANIVERSARI

Els rejovenits 49 anys d’Enrique Ponce

El destre de Chiva celebra el seu aniversari entre rumors de crisi amb Ana Soria

zentauroepp51401324 gente enrique ponce instagram200826155756

zentauroepp51401324 gente enrique ponce instagram200826155756

1
Es llegeix en minuts

Enrique Ponce compleix aquest 8 de desembre 49 anys i ho fa acomiadant-se d’un any en què ha sigut centre del focus mediàtic, i no precisament pels seus triomfs a les places de toros. I és que el destre valenciàha protagonitzat un dels culebrons de l’anyquan el mes de juliol es feia pública la sevaseparació de Paloma Cuevas, després de 24 anys de modèlica relació i dues filles en comú, ila seva relació amb Ana Soria, una jove d’Almeria de 22 anys.

La bomba esclatava en plena pandèmia, quan Ponceproclamava el seu nou amor als quatre vents de les xarxes socials en un desplegament de fotos en què el toreroes mostrava com un xaval enamoratal costat de la seva nova parella en romàntics passejos amb barco, en capvespres de terrassa, en restaurants i festes amb joves amics i en places de toros més pendent de la melena rossa de la seva nòvia que del negre del toro.

Pel que sembla,Poncehavia decidit deixar enrere tota laseva acomodada estabilitat matrimonialper llançar-seal vertigen d’un nou i il·lusionant jove amor iniciant una polèmica que va dividir les tertúlies del paper cuixé entre poncistes i palomistes.

AnafelicitaEnrique en el seu compte d’Instagram

Rumors de crisi desmentits

Notícies relacionades

Però després de cinc mesos de relació, sembla que no tot és de color de rosa entre Enrique i Anai en alguns mitjans especialitzats del món del toreig s’apunta a una crisi en la parella. Uns desacords que venen abonats en el fet quePonce encara no ha firmat l’acord de divorci ambCuevas i les recents afirmacions d’una amiga de l’empresària assegurant queel torero i l’empresària segueixen en contacte i mantenint una excel·lent relació. La parella ha sortit al pas de les informacionsper confirmar el bon estat de salut de la relació i ho ha fet l’Ana penjant una foto en el seu compte d’Instagram en el qual presenta en societat un nou membre de la família, un cadell de raça beagle de nom Ney.

 Així doncs,Enrique Poncecompleix 49 anys més feliç i jove que mai als braços d’Ana Soria, que s’ha convertit en un personatge públic de la nit al dia i que també ho ha deixat tot per amor.