DESPIXELAT OFICIAL

Així és Alexander, el fill de 18 anys d'Alejandro Sanz

El segon fill d'Alejandro Sanz fa 18 anys convertit en músic i dissenyador de joies

zentauroepp55921364 201119142943

zentauroepp55921364 201119142943

4
Es llegeix en minuts
WOMAN.ES

«No crec que sigui una coincidència que avui sigui l'aniversari del meu pare, Jesuli, i del meu fill, Alexander; tots dos, artistes de vida i de música. Tant de bo haguéssiu coincidit en el temps, així podríeu entendre la sort de poder disfrutar-vos, estimar-vos i admirar-vos», amb aquest emotiu missatge Alejandro Sanz celebrarà la vida tant del seu pare com del seu segon fill, Alexander.

I tot i que ara el cantant de 'Corazón partío', mantingui una relació molt pròxima amb el seu fill no sempre va ser així. Alexander Sanz Rivera va néixer el 2002, fruit de la relació extramarital de Sanz amb la dissenyadora porto-riquenya Valeria Rivera. Aleshores ell seguia casat amb la seva primera dona, la model mexicana Jaydy Michel, amb qui ja tenia la seva altra filla, Manuela, que amb prou feines tenia un any quan va néixer Alex.

Durant alguns anys el cantant va mantenir en secret la seva segona paternitat extramatrimonial, fins que finalment el 2006 la va comunicar així: «Davant el perill que aspectes íntims de la meva vida es vegin trencats amb infundades especulacions, opto jo mateix per comunicar el que en realitat mai he ocultat al meu entorn més pròxim, i és que soc pare orgullós d'un nen de nom Alexander, de tres anys, nascut fora de la meva relació per tots coneguda».  I va afegir que si havia mantingut aquesta paternitat  en secret havia sigut per «exprés desig de la mare»

Els anys han passat i l'escàndol va quedar enrere. Des de llavors Alejandro Sanz s'ha esforçat per mantenir els seus quatre fills sempre a prop, i en més d'una ocasió ha compartit imatges de tota la seva família junta. «Molt unit als seus germans, el mateix cantant va explicar que sempre ha intentat que passin junts com temps millor. «Es veuen molt. S'estimen moltíssim, cada vegada que hi ha una ocasió ens ajuntem. S'adoren. Jo dono gràcies a Déu pels meus quatre fills», revelava Sanz en una entrevista amb Pepa Bueno.

Fa uns anys que Alejandro Sanz es va assabentar que el seu fill volia seguir els seus passos un dia en què li va demanar al seu pare entrar al seu estudi amb uns amics per gravar una cançó .«Té un grup amb uns amics. Un dia em va demanar l'estudi per gravar alguna cosa i li vaig dir que sí però que estava preocupat pel que em podria trobar. Però la meva sorpresa va ser tal que a partir d'aquest moment li vaig fer saber que en tenia les portes obertes per quan volgués. És un noi amb molt talent», va explicar Sanz a Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'.

Alexander, ha escollit com a nom artístic el de Kyd; toca el trombó i la bateria, i també compon. És més, el jove ja ha publicat almenys sis cançons, l'última 'The way she'.  A més, el jove ha creat una firma d'accessoris, Bad Trip Creations, amb els seus amics a Miami, ciutat on resideix amb la seva mare. 

 

Alejandro Sanz ha sigut no només un gran recolzament per al seu fill, sinó una plataforma per al llançament de la seva carrera.  «La meva admiració té forma de persona. El meu fill Alex: música en vena i disc en vol», assenyalava llavors amb aquesta tendra foto, en la qual tots dos s'abraçaven sobre l'escenari. A més, el jove va aparèixer al costat del seu pare a la seva última gira de concerts. «Una foto no pot incloure tot l'orgull que sento com a pare. El meu fill Alexander m'ha acompanyat en els concerts de #LaGira amb un desfet de talent infinit. Compartim vida, compartim passions», va escriure.

Les felicitacions pel seu 18è aniversari no es van fer esperar. No només el seu pare va compartir un emotiu missatge, també la seva germana Manuela, i l'exdona del seu pare Raquel Perera va aprofitar per enviar-li un carinyós missatge: «Hi ha persones que fan del seu temps la millor versió́n de sí mateixos. Happy birthday, Alex, petit̃o gran home". I l'actual parella de Sanz, Rachel Valdés, també es va sumar a les felicitacions: «Felicitats per a dos grans homes. I felicitats a tu també, amor, per unir-los sempre. Avui és un gran dia.  @kydthe1 T'adoro».

Manuela Sanz, Alejandro Sanz i Rachel Valdés en la 'première' d''El verano que vivimos'. / Europa press

Notícies relacionades

Durant molts anys el cantant va preferir mantenir els seus fills allunyats de les càmeres, per donar-los l'oportunitat de tenir un vida «normal». Però des que els seus fills grans han complert la majoria d'edat, no ha dubtat a involucrar-los més en la seva vida pública. Com va passar aquest any, quan va acudir a la 68a edició del Festival de Cine de SanT Sebastià acompanyat per la seva nòvia, Rachel Valdés -impressionant amb un vestit d' Alberta Ferretti blanc amb detalls metal·litzats, bolso de Jimmy Choo, sabates Louboutin i joies de Rabat- i la seva filla, Manuela Sanz.

Una ocasió molt especial perquè era la primera vegada que la jove, de 18 anys, desfilava per una alfombra vermella com aquesta i això feia que totes les mirades estiguessin posades en ella. I el seu debut en aquesta matèria no podia haver sigut millor. Perquè gràcies al treball de l'estilista José Herrera, s'ha convertit en una de les més ben vestides del certamen amb un original disseny asimètric d' Isabel Sanchís en blanc i negre sobre el qual es podien veure petites incrustacions recorrent la zona de l'espatlla i l'escot.