CULEBRÓ JUDICIAL

Nova demanda de Yvonne Reyes contra Pepe Navarro

L'actriu denuncia de nou el comunicador per l'impagament de la manutenció del seu fill Alejandro

zentauroepp55750467 pepe navarro llega a los juzgados tras la denuncia de ivonne201104174938

zentauroepp55750467 pepe navarro llega a los juzgados tras la denuncia de ivonne201104174938 / Raul Terrel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vegada més, i s’ha perdut el compte, Pepe Navarro i Ivonne Reyes han tornat a tenir una nova cita davant el jutge, després que la veneçolana hagi denunciat de nou el presentador per impagament de la manutenció al seu fill Alejandro.

Pel que sembla, el periodista va decidir deixar de pagar la manutenció fixada pel jutge arran de la participació del jove en el ‘reality’ ‘Supervivientes’». La veneçolana, disposada a defensar els drets del seu fill amb dents i ungles, ha presentat una demanda contra el periodista pel delicte d’abandonament familiar.

Mentre que la model de 53 anys ha preferit deixar l’assumpte en mans de la seva advocada i no assistir al judici, ja que la seva presència no era obligada, el popular comunicador de 68 anys sí que ha estat present als jutjats.

Molt serè, el presentador d’‘Esta noche cruzamos el Mississippi’ ha arribat als madrilenys jutjats de plaça de Castilla acompanyat per la seva advocada sense gaires ganes de parlar, però prometent que, després del judici, atendria els diferents mitjans que l’esperaven.

No obstant, faltant a la seva paraula, el comunicador ha abandonat els jutjats per la porta del darrere, evitant així, una vegada més, parlar amb la premsa de la interminable guerra judicial que manté, fa anys, amb Ivonne Reyes.

Paternitat confirmada

Notícies relacionades

Per la part contrària, l’advocada de ReyesMireia Pino, ha sigut l’encarregada de donar tota mena de detalls sobre aquesta nova denúncia presentada per Reyes.  La lletrada ha puntualitzat que la demanda és «per impagament de pensió d’aliments, que és un delicte d’abandonament familiar» i que la intenció de la part demandant és «arribar a un acord i veure com pagarà tots els mesos que deu»

Pino no ha volgut detallar la quantitat econòmica reclamada, però ha especificat que «són molts mesos». Sobre la paternitat d’Alejandro, que Navarro sempre ha negat, l’advocada ha sigut clara i concisa: «Sí, això és un disc de sempre que no és el pare, però hi ha una sentència ferma que ho diu».