ESTRELLA SENSE LLUM

Britney Spears tranquil·litza els seus fans: «Estic bé»

La diva del pop desmenteix a Instagram els rumors de la seva fràgil salut mental

zentauroepp55752156 gente britney spears instagram201104164238

zentauroepp55752156 gente britney spears instagram201104164238

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Britney Spears ha volgut tranquil·litzar els nombrosos fans que continuen preocupats per la seva salut mental amb un vídeo que ha penjat en el seu compte d’Instagram en què assegura que és «més feliç que mai».

Spears, de 38 anys, va publicar un vídeo dilluns passat en què esmenta les persistents informacions que asseguren que l’estrella del pop no aconsegueix sortir del forat en el qual està sumida des de fa uns anys.  

«Sé que hi ha hagut molts comentaris i molta gent dient moltes coses diferents sobre mi, però només vull que sàpiguen que estic bé», afirma la intèrpret d’‘I wanna go’. «Soc més feliç que mai», afegeix l’artista estatunidenca.

 

Fa mesos un petit però sorollós grup de fans va iniciar la campanya #FreeBritney, que busca posar fi a la tutela ordenada per un jutge nord-americà, després que Spears fos hospitalitzada per rebre tractament psiquiàtric el 2008.

Creuen que la cantant de ‘Womanizer’ és presonera a la seva casa de Los Angeles i que està enviant senyals críptics per demanar ser alliberada a través de les publicacions que penja en les seves xarxes socials, que generalment consisteixen en ‘selfies’ o balls. A més, altres fans han expressat la seva alarma per les repetides publicacions a Instagram de les mateixes fotos, aparentment fetes fa anys.

Tutoria fins al 2021

Després d’un parèntesi, Spears va reprendre la seva carrera artística amb alts i baixos publicant diversos discos i fent xous a Las Vegas, però va tornar a ingressar breument en un centre de salut mental l’any passat. L’artista no ha actuat públicament des de l’octubre del 2018.

L’agost passat, Spears va intentar que fos revocada la sentència que atorga la tutoria legal al seu pare. Britney havia demanat que la seva advocada,  Jodi Montgomery, reemplacés permanentment el seu pare, Jamie Spears, com a administrador únic dels seus béns, però l’audiència judicial, que es va reunir a porta tancada, va dictaminar que la resolució continua vigent fins al febrer del 2021.

Notícies relacionades

 Un dels últims vídeos de Britney a Instagram.

Spears ha venut més de 100 milions de discos arreu del món, cosa que la converteix en una de les artistes musicals amb més vendes de la història. Entre els seus negocis es troba la seva pròpia línia de moda, que inclou roba esportiva, llenceria, sabates, perfums i ulleres de sol, entre altres complements.