VÍDEOS CURTS

Enrique Ponce i Ana Soria es passen a TikTok

La parella està asseguda al sofà vestida de forma casual i de sobte es posa de vint-i-un botó

ponce soria

ponce soria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan pensàvem que Enrique Ponce i Ana Soria ja no ens podrien sorprendre més, arriba una publicació de la jove i ens deixa amb la boca oberta. I no precisament perquè el que hagi compartit a la seva xarxa social d’Instagram sigui dolent, sinó perquè si hi ha una persona que no ens imaginàvem mai fent vídeos de TikTok, aquesta era el torero. Però sembla que aquest amor amb la jove li ha tornat les ganes i, sobretot, la il·lusió de viure tot allò que no ha viscut en 50 anys.

Notícies relacionades

En l’esmentat vídeo que ha publicat Ana Soria, veiem els dos enamorats asseguts al sofà amb un ‘outfit’ d’allò més casual i fer-se una transformació brutal amb vestit de gala i vestit de nit... Uns conjunts que sí que no ens han sorprès perquè sabem que tots dos són d’allò més elegants.

Tot i que ara no se’n parli amb la mateixa intensitat que fa uns mesos, la parella continua estant igual d’enamorada que els primers mesos i ja estan vivint junts. Un pas que han fet amb fermesa al tenir clar tots dos que junts estan millor que separats.