ESPERAT RELLANÇAMENT

Tot i que estem al màxim amb 'Emily in Paris' s'acosta el 'reboot' d''El bar Coyote'

Estem comptant els dies per veure-ho.

zentauroepp482732 pelicula el bar coyote201013181642

zentauroepp482732 pelicula el bar coyote201013181642

1
Es llegeix en minuts
Woman

Les noies que van ser adolescents durant els 2000 ens entendran: des que hem llegit que ‘El bar Coyote’ (Coyote Ugly) havia de tenir una segona part no podem deixar de pensar en aquell moment. ¿Com eren aquelles festes en aquell bar? ¿Com eren aquells ‘look’s? Vaja, que molt hem escrit sobre ‘Friends’ però aquesta pel·lícula també ens ha donat grans alegries i, escolta, que hi ha més coses. Resulta que Tyra Banks, la popular model dels anys 90 i també una de les estrelles de la pel·lícula, ha sigut l’encarregada de confirmar que ‘El bar Coyote’ està de tornada. 

Notícies relacionades

La model i presentadora de ‘Dancing With the Stars’ va ser una de les convidades a ‘The Kelly Clarkson Show’ i allà va deixar anar la súper notícia que ens tenia preparada. «Literalment se suposava que avui tindria una trucada per fer tornar ‘El bar Coyote», va dir. «Se suposava que havíem de tenir una trucada avui  i estic parlant amb tu i no puc parlar amb ells. Intentarem fer una segona part de’‘El bar Coyote’ una sèrie «. ¿Una sèrie? Espera, espera, que estem hiperventilant. Bé, sigui el que sigui, rebrem el ‘reboot’ amb els braços oberts. 

I si tot tira endavant, s’acosta gran èxit perquè la primera part va facturar ni més ni menys que 113 milions el 2000, fa ja 20 anys. Mira que a nosaltres ens sembla que va ser ahir, però no, escolta, que han passat molts anys. De moment, ens conformarem amb veure en bucle la sèrie ‘Emily in Paris’. 

Temes:

Cine